На 73 години си отиде обичаната от поколения Оливия Нютън

...
На 73 години си отиде обичаната от поколения Оливия Нютън
Коментари Харесай

Последно сбогом: Джон Траволта разплака света с послание за Оливия Нютън-Джон

На 73 години си отиде обичаната от генерации Оливия Нютън Джон. Светът скърби за неугасващата през годините звезда. 

След новината за гибелта й доста нейни почитатели се събраха, с цел да я почетат на Алеята на славата в Холивуд , а редица кино и музикални икони показаха скръбта в профилите си в обществените мрежи със сърцераздирателни известия.

Сред тях, несъмнено, изпъкна едно обръщение, което трогна света. Послание от един доста специфичен човек за Оливия, с който ги свързваше славата години наред - Джон Траволта. 

" Скъпа ми Оливия, ти направи живота ни толкоз по-добър ! Твоето влияние е необикновено ! Обичам те толкоз доста! Ще се забележим на пътя и всички ще бъдем още веднъж дружно. Твой от първия момент, в който те видях, и вечно! Твоят Дани, твоят Джон ", написа 68-годишният артист в профила си в Инстаграм, подписвайки портрет на Оливия Нютън-Джон при започване на кариерата ѝ.
                 

Двамата с Траволта остават другари през последните 44 години, след емблематичния им дует в " Брилянтин ".

Съобщението за гибелта ѝ беше направено в понеделник от брачна половинка ѝ Джон Истърлинг: " Оливия Нютън-Джон умря добродушно тази заран в ранчото си в Южна Калифорния, заобиколена от фамилията и приятелите си. Молим всички да почитат персоналния живот на фамилията в този доста сложен миг ", написа мъжът, който споделя живота на британско-австралийската актриса в продължение на 14 години.
 Gulliver/Getty Images
Съобщението за гибелта ѝ бе направено през днешния ден от брачна половинка ѝ Джон Истърлинг:

" Оливия Нютън-Джон умря добродушно тази заран в ранчото си в Южна Калифорния, заобиколена от фамилията и приятелите си. Молим всички да почитат персоналния живот на фамилията в този доста сложен миг ", написа мъжът, който споделя живота на британско-австралийската актриса в продължение на 14 години.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР