На 7-и октомври се състоя премиерата на детската книга Анди

...
На 7-и октомври се състоя премиерата на детската книга Анди
Коментари Харесай

Момчил Коритаров представи втора детска книга, посветена на семейството му

На 7-и октомври се състоя премиерата на детската книга „ Анди и Феята на зъбките “ от Момчил Коритаров и издателство „ Таралеж “.

Римуваната брошура наблюдава занимателната и трогателна история на едно семейство към рухването на първото млечно зъбче на пакостливия Анди. Сюжетът е комбиниран със специфични препоръки за здрави зъбки и занимателна игра за дребните читатели.

„ Анди и Феята на зъбките “ употребява шрифта Adys, особено създаден на основата на кирилица, за да оказва помощ на деца и възрастни с дислексия.

Момчил Коритаров е наследник на непрежалимия публицист Георги Коритаров и горделив баща на прелестните Анди и Алина, по тази причина всяка аналогия с действителни лица и събития с персонажите в книжката е изцяло неслучайна... с дребни изключения. Това е втората му детска книга след приключенската благотворителна история с аудиокнига „ Софùя и хвърчащото креватче “. Пише песни за детски театрални постановки, както и надалеч по-скучните за децата рекламни текстове за разнообразни акции.

„ Анди и Феята на зъбките “ е илюстраторски дебют за Лидия Георгиева, която е приключила Националната художествена академия със компетентност Рекламен дизайн, а сега работи в организация за цифров маркетинг.

Творческият тандем на двамата стартира точно в рекламната организация, където Момчил до неотдавна е текстописец, а Лидия е арт шеф и дизайнер.

Можете да намерите „ Анди и Феята на зъбките “ в огромните книжарници в страната.

 m_koritarov1.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР