На 66-годишна възраст почина председателят на борда на директорите на

...
На 66-годишна възраст почина председателят на борда на директорите на
Коментари Харесай

Умря и новият шеф на „Лукойл“

На 66-годишна възраст умря ръководителят на борда на шефовете на ЛУКОЙЛ Владимир Некрасов, оповестиха от пресслужбата на петролната компания. Според предварителното умозаключение на лекарите повода за гибелта е остра сърдечна непълнота, пише  „ Коммерсанть “.

„ С надълбоко страдание оповестяваме за неочакваната кончина на Владимир Иванович Некрасов, ръководител на Съвета на шефовете на ПАО ЛУКОЙЛ. Екипът на ЛУКОЙЛ изрича откровени съболезнования на фамилията и околните на Владимир Иванович “, се споделя в известието.

Владимир Некрасов е роден през 1957 година, приключва Тюменския промишлен институт. Пресслужбата на ЛУКОЙЛ означи, че Некрасов е работил в нефтената и газовата промишленост съвсем 50 години, в това число оглавявайки компанията ЛУКОЙЛ-Западен Сибир. През 2005 година е назначен за първи вицепрезидент на ЛУКОЙЛ.

За триумфи в професионалната си активност Владимир Некрасов е награден с медал за заслуги към отечеството IV степен, медал на достойнството, както и други държавни, ведомствени и публични награди.

Предишният началник на борда на Лукойл Равил Маганов умря през септември 2022 година, откакто падна от прозорец на болница в Москва.

Няколко съветски предприемачи, множеството с връзки в енергийната промишленост, починаха ненадейно при неизяснени условия в месеците след началото на войната в Украйна през февруари 2022 г.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР