На 66 години почина фризьорът на звездите - Джон Барет.

...
На 66 години почина фризьорът на звездите - Джон Барет.
Коментари Харесай

Почина фризьорът на принцеса Даяна и Марта Стюарт

На 66 години умря фризьорът на звездите - Джон Барет. Барет, роден в Лимерик, Ирландия, само че израснал в Лондон, открива първия си салон в Ню Йорк през 1996 година и управлява салона си в Bergdorf Goodman в продължение на повече от 20 години. 

Близката му другарка Джулиана Джафе разкри, че повода за гибелта му е рак на кръвта съгласно WWD.com.

На страницата на салона му в Instagram екипът му заяви опустошителната вест на своите клиенти.

Изявлението гласи: " От името на екипа на салон " Джон Барет " със страдание и огромна болежка оповестяваме за кончината на нашия създател и притежател, именития Джон Барет.
               

" Джон осветяваше всяка стая, в която влезеше, със своя сексапил, духовитост и искреност. 

" Неговият гигантски гений беше способността му да накара всеки, който седнеше на стола му, да се почувства като най-прекрасния човек на света. 

" Той живееше с фразата: " Не е значимо единствено косата, а и грижата ". Той се грижеше с огромна пристрастеност за обичаното си семейство, салона и личния състав.

Постът приключва с трогателно обръщение към клиентите на салона.

Сега, повече от всеки път, ще се обединим като фамилията JB, което Джон по този начин гордо сътвори и за което се грижеше, и ще продължим да работим интензивно, с цел да накараме нашите клиенти от Ню Йорк и отдалеко да наподобяват и да се усещат по най-хубавия метод - продължава известието. 

" Джон - постоянно ще ни липсваш, ще те обичаме и ще продължим в твоя чест и памет. Благодарим ти за всичко, което направи за нас и за промишлеността за хубост. Почивай в мир, скъпи приятелю.

Celebrity hairstylist John Barrett has died.
— Us Weekly (@usweekly)
Приятели на фризьора се втурнаха към мненията, с цел да изразят почитта си.

Дона Еър съобщи: " Такава блага и великодушна душа, признателна за общителното ти гостолюбие в Ню Йорк. Почивай, Джон

Друг споделя: " Той ми даде благоприятни условия, които никой не е правил! Позволи ми да ръководя етаж за него, когато никой не искаше да го прави!

През годините Джон е работил с доста известни персони, само че най-забележително е оформял косите на Хилари Клинтън, близнаците Олсен и принцеса Даяна.

По-рано Джон описа за работата си с починалата кралска персона в изявление за Page Six през април. 

Той споделя: " Бях толкоз нервозен, стигнах до жилището ѝ и незабавно тя седеше на леглото с асистента ми и разглеждаше фотоси на децата на асистента ми. Разговорът беше елементарен.

След това продължи да споделя пред Page Six, че Даяна му се е доверила " просто да прави " това, което му харесва, което за него е било обезкуражаващо. 

Той прибавя: " С подобен човек, в случай че направя нещо неприятно или погрешно, то ще бъде очевидно за целия свят ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР