На 6 юли Деси Цонева и Явор Стефанов имаха годишнина

...
На 6 юли Деси Цонева и Явор Стефанов имаха годишнина
Коментари Харесай

Деси Цонева заряза мъжа си

На 6 юли Деси Цонева и Явор Стефанов имаха годишнина от сватбата си. двамата подписаха брак през 2019 година, когато Деси беше в напреднала бременност с щерка им Бианка-Димана.

 

Тази година обаче Цонева отхвърли да чества годишнината с мъжа си в сантиментална атмосфера и го заряза точно на празника им, с цел да купонясва с приятелки на Миконос.

За сметка на това написа в обществената мрежа: „ Честит празник, обич моя! Нямам самообладание да се върна и да те нагушкам! “. В същото време се кълчи в нищожно облекло из гръцките питейни заведения и не наподобява като да страда от неналичието на Явор.

 

За никого не е загадка, че заможният издател е с цели 19 години по-стар от Цонева. Той гони 60-те, а зложелателите в Инстаграм даже го наскърбяват, че наподобява на неин дядо.

Поради тази причина евентуално предприемачът е решил да си почива у дома на дивана, а не да обикаля нощните заведения с жена си, която от много време в известна като щура купонджийка.

 

Когато Деси и Явор започнаха връзката си през 2017 година, възрастовата им разлика към момента не беше чак подобен проблем. С напредването на времето обаче силата на Стефанов напълно спадна, а формалната му половинка няма никакво желание да се отхвърля от заниманията. Напълно допустимо е това разминаване да се окаже проблем в близко бъдеще, предвиждат близки на фамилията.

 

Откакто Димитър Цонев умря, дъщеря му стартира да се заглежда все по много по-възрастните от нея мъже, като че ли търсейки бащината поддръжка у тях. Бившия й другар Георги Джамов от дълго време е трансферирал 50-те, а актуалният й сътрудник е в предпенсионна възраст. Този факт до момента не притесняваше брюнетката, само че към този момент стартира да оказва въздействие.

 

 „ Разликата ни е 19 години -- колкото в един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата орис, споделяла е риалити звездата при започване на връзката им.

Деси се срещнала с Явор напълно инцидентно на почивка в Гърция. „ Вечеряхме в един ресторант в обща компания. Той ме заприказва и на третия взор бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и от този момент не сме се пускали. Любов от пръв взор “, разказвала е Цонева за запознанството си с богаташа. Тогава тя имала чувството, че татко и е изпратил тази обич в

живота й, с цел да може да загърби болката от загубата и да продължи напред.

 

Деси постоянно е била доста близка с баща си, по тази причина кръсти щерка си Бианка-Димана на него. Бианка е обичаното й женско име, а Димана идва от Димитър. Според осведомени втората бременност на някогашната кореспондентка я сварила неподготвена. До оня миг с Явор не възнамерявали да имат общи деца и приели новината със смесени усеща.

 

Най-несигурна била Цонева, тъй като да задържи бебето означавало да промени метода си на живот – неизбежно било най-малко за 9 месеца да спре цигарите и запоите до зори. Тя много се чудела дали е подготвена да направи такава жертва – синът й Янчо Таков таман навлизал в тийнейджърска възраст и бебешките несгоди били останали зад тила й. Затова и дълго се колебаела дали желае да се върне към този интервал. До края на втория месец щерката на Димитър Цонев обмисляла дали да направи аборт, само че решаващата дума имал мъжът й Явор, който настоял да задържат детето.

 

„ Щом се е случило, ще си го отгледаме! ", отсякъл той. Малката Бианка-Димана е второ дете за Деси и трето за колегата й, който има две пораснали дъщери от първата си брачна половинка.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Деси Цонева Димитър Цонев Миконос Явор Стефанов Георги Джамов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР