На 50-годишна възраст музикантът Калин Вельов най-после събра смелост да

...
На 50-годишна възраст музикантът Калин Вельов най-после събра смелост да
Коментари Харесай

Калин Вельов се ожени на 50 г. за двойничка на Нина Николина

На 50-годишна възраст музикантът Калин Вельов най-сетне събра храброст да надене брачния ярем. Булката му Ирина е като копие на колежката му Нина Николина. Двамата влюбени си споделиха заветното „ Да “ в кюстендилското село Пастра, откъдето е родът на младоженеца.

 

На сватбата им кумуваха артистът Филип Аврамов и половинката му Христина Димитрова. За никого не е загадка, че Калин и Фицата работят дружно от години в представлението „ Бай Рок “. Двамата явно са се сближили дотам, че са решили да се сродят.

 

Вельов прекарва огромна част от летата точно в село Пастра. Той нееднократно е показвал в обществените мрежи по какъв начин работи в двора на къщата, строена от дядо му. Веднага щом се затопли времето, Калин товари багажа и отпрашва натам. Очевидно толкова харесва селото си, че е решил и сключването на брака да се случи точно там.

 

Ресторантът, в който са се почерпили гостите по радостния мотив е ситуиран наоколо до Рилския манастир. Там е направена и изнесена гала за подписване на брака. Всъщност евентуално сте наясно, че сходни церемонии не са нищо повече от шоу за младоженците и гостите им, до момента в който действителното сключване се прави няколко дни по-рано в гражданското.

 

Младоженците са се врекли във безконечна обич пред Бога и са разменили брачните си халки в наличието на към 40 подбрани посетители. Пръстените са били сложени на специфична възглавничка, украсена с бяла роза, носена от 11-годишната щерка на Калин – Карина. Припомняме, че тя е плод на любовта му с графичната дизайнерка Диана.

 

Роклята на булката пък е трансформация на роклята на манекенката Стефани Сиймур в емблематичния клип November Rain на Guns’n Roses – къса пола начело и дълга откъм гърба. Ирина обаче е предпочела бухналите ръкави да бъдат сменени с презрамки, а булото – с бижу за коса.

 

От оповестените досега фотоси излиза наяве, че Нина Николина не е била измежду поканените на сватбата. Освен кумовете, единственото друго известно лице измежду гостите е това на боксьора Тервел Пулев.

Инфо: Уикенд

Тагове: Калин Вельов ирина Нина Николина Филип Аврамов актьор музикант Христина Димитрова сватба с. Пастра
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР