На 5-ти декември се проведе четвъртото от поредица специални събития

...
На 5-ти декември се проведе четвъртото от поредица специални събития
Коментари Харесай

Стефания Колева за уроците на великия Стефан Данаилов и отношенията с дъщеря ѝ

На 5-ти декември се организира четвъртото от поредност специфични събития на Edna.bg -  " Историите на Edna жена: Сценарият на живота ". Събитието имаше за посетители едни от най-популярните и обичани актриси в България - Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова.  Днес ще повдигнем завесата, с цел да ви споделим какво имаха да кажат особено за Edna.bg прелестните дами, които направиха това събитие толкоз занимателно, вдъхновяващо и запаметяващо се.

Пред камерата на Edna.bg застана Стефания Колева , която ни описа в извънредно изявление за уроците, на които я е научил великият Стефан Данаилов, какви уроци би дала тя самата на бъдещите актриси и какви са връзките сред нея и към този момент порасналата ѝ щерка.

***

Стефания е била в класа на Стефан Данилов и показа за всички уроци, които е попила от него:

" Стефан ме е научил на толкоз доста. От него можеше всекидневно, на ежедневна база да си щипеш уроци. Това, че не трябва да се взимаш на съществено, беше едно от тези неща. Беше извънредно почтен и непосредствен във връзка с гения ни, тъй като не биваше да си вършим илюзии. И за това, което ни чака. Много искаше да имаме вяра в тази специалност и да знаем, че тя не е единствено цветя и рози. Мисля, че всеки един от нашия клас знаеше какво го чака и по този начин до прочут степен бяхме готови. Освен това, той беше човек, който още доста рано ни пускаше по сцените да играем, което е доста значимо за нашата специалност. Другото, на което ни научи, че всеки би трябвало да си носи кръста. "

 стефания колева Edna.bg

Попитахме я дали самата тя била дала някакъв съвет на младите девойки, които желаят да се занимават с актьорска специалност. Ето какви ни сподели тя:

О, Боже, аз такива препоръки не обичам да давам. Всеки има своя път и мисля, че интуицията, събитията, мястото, времето са значимите неща, които биха им подсказали какво би трябвало да създадат. Да се съумяват множеството неща, които не са в огромен плюс в нашата специалност сега, някакси да ги прескачат и да виждат същината на това, което е тя.

 стефания колева Edna.bg

Поговорихме си и за щерка ѝ Катерина, която към този момент е студентка и е избрала напълно друга специалност от тази на майка си:

" Тя е доста артистична, само че не е желала да става актриса. Тя е много чорлав темперамент. Чува, което е хубаво. Водим диалозите ребром, непосредствено в тематиката. Мисля, че има доста вярна вътрешен глас, извънредно борбена е. Това, което не може все още да приема, е проваляне и не обича да не се оправя с предоставените й задания. А от време на време е добре да дава малко крачка обратно, с цел да може да осмисли накъде и по какъв начин.  Съвети за това не мога да й дам. Изслушвам я. "
 Стефания Колева и  Стефания Колева и  Стефания Колева и  Стефания Колева и
Какво още разкри пред нашата камера Стефания Колева - научете от видеото горе.
 Първи фрагменти от  Първи фрагменти от  Първи фрагменти от  Първи фрагменти от
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР