На 5 март ще представим коалиционното споразумение на партията, на

...
На 5 март ще представим коалиционното споразумение на партията, на
Коментари Харесай

Борисов: Ако до 8 март не сме се разбрали, отиваме на избори

" На 5 март ще представим съдружното съглашение на партията, на 6 март ще го дам на ПП-ДБ да си го четат. На 8 март имаме конгрес на ЕНП в Будапеща. Ако сме се разбрали, вървим напред. Ако не сме се разбрали - гласуваме оставката на Денков и кабинета, и отиваме на избори ", категоричен бе Борисов. 

" Доколкото разбирам, новите парламентарни избори ще бъдат за регулатори, ние няма да работим за парламентарно болшинство и Министерски съвет. Регулаторите се разгръщат значително от това, което Народното събрание и общините вършат ", добави водачът на ГЕРБ.

Борисов още веднъж уточни, че партията му е " за " европейското развиване на България. " Европа работи с съдружни съглашения, не със сглобки, снитки, сварки. Затова ние проявим самообладание и ще извървим целия път, който европейските солидни партии извървяват ", изясни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ още веднъж изрази неодобрение от работата на министъра на защитата Тодор Тагарев, до момента в който в това време тече чуването му в Народното събрание. " От всичко, което във вчерашния ден разбрахме, е, че господин Тагарев не е приключил и една пета от работата, която Народното събрание му е дал опция да свърши ", повтори Борисов. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР