На 4 юли САЩ чества Деня на независимостта. За 38-годишната

...
На 4 юли САЩ чества Деня на независимостта. За 38-годишната
Коментари Харесай

Малкият Арчи проходи - slava.bg

На 4 юли Съединени американски щати празнува Деня на независимостта. За 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишния принц Хари това беше същинско събитие, тъй като те за първи път означават тази дата дружно в Лос Анджелис, като статутът им към този момент не е на членове на кралското семейство.

В навечерието на деня, специалистът Кейти Никол в изявление за Entertainment Tonight съобщи, че Меган и Хари са прекарали деня с едногодишния си наследник Арчи в къщата на холивудския продуцент Тайлър Пери, където двойката живее през последните няколко месеца.
Реклама

Никол също показа някои детайлности по отношение на сина на херцога и херцогинята на Съсекс. По-специално, тя сподели, че дребният Арчи към този момент може да върви самичък. „ Мисля, че Арчи е напът да излезе с майка си “, сподели Никол. „ Той пораства благополучен, харесва му в Лос Анджелис. “

Вярно, родителите на Арчи към този момент имат терзания за живота си. След като завършиха с кралските отговорности, прелетяха през Атлантическия океан, с цел да стартират нов самостоятелен живот. Пандемията, митингите на #BlackLivesMatter, проблемите с визите, възбраната за потреблението на думата Royal за търговски цели не им даде опция за мощен старт на техните бизнес планове.

В пресата се появи информация, че херцогът и херцогинята на Съсекс даже решили да се върнат за малко във Англия и да изчакат рецесията там под крилото на Бъкингамския замък.

Друга обява обаче издава, че херцозите на Съсекс се оправят добре финансово и скоро ще стъпят на краката си.Така изданието The Age показа нови забавни детайлности: става известно, че принц Хари и Меган Маркъл имат към този момент добър източник на приходи. Според кореспонденти двойката е подписала контракт с основаната в Ню Йорк ораторска организация „ Harry Walker “. И занапред нататък херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат привлечени като оратори на всички типове огромни конгреси и конференции. За една тирада принц Хари има право на хонорар от към един милион $.

Също по този начин стана известно, че принц Хари и Меган Маркъл публично стопираха работата на благотворителната си фондация SussexRoyal.

Източници в сп. People потвърдиха, че съпрузите са подали съответните документи във Англия. Вероятно заради тази причина Хари неотдавна скрито посети Обединеното кралство.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР