На 4 ноември 1968 г. самолет IB-249 на испанската компания

...
На 4 ноември 1968 г. самолет IB-249 на испанската компания
Коментари Харесай

Офицер от испанските ВВС разказва за срещата си с „жив“ НЛО

На 4 ноември 1968 година аероплан IB-249 на испанската компания IBERIA лети от Лондон до Аликанте по маршрут B31. На борда са пълководец Хуан Игнасио Лоренцо Торес, втори водач Хуан Селдран Гарсия и бордовият монтьор Хосе Куенка Панеке.Командир Хуан Торес стартира да ръководи самолети на 17-годишна възраст. Той е офицер в Испанските военновъздушни сили в продължение на 40 години, пилотирал е самолета на крал Хуан Карлос де Бурбон, бил е военен водач в Сахара и шеф на Авиационно учебно заведение.Той е доста умел водач с военен опит, който може да бъде систематизиран като експерт от високо равнище, летял повече от 28 000 часа.

 Хуан Игнасио Лоренцо Торес
Хуан Игнасио Лоренцо ТоресХуан Торес споделя:„ Тогава бях пълководец. Когато стигнахме в Барселона, контрольорът на летището ни подреди да се спуснем, което беше необичайно. Но си помислих, че причина може да са пресичащи самолети и по тази причина ни карат да се снижим. Казах на втория водач, Хуан Селдран Гарсия да следи извън при положение, че види аероплан да се доближава към нас.
По-късно контрольорът сподели, че на по-високо равнище виждат аероплан, който се доближава към нас. Приближавахме Барселона и контролерът подреди да се спуснем до 280, т.е. до 8,5 км.На това равнище имаше известна турбуленция и помолих втория водач да не смъква гарда. След известно време Хуан ме предизвести: „ Виждам го. “. Но това не беше различен аероплан.Беше доста мощна светлина. Твърде мощна, с цел да бъде от странични светлини на аероплан. Тя пристигна от горната страна и просто зае позиция пред нас. Казах на втория водач към момента да не оповестява за съществуването на този обект, тъй като не приличаше на естествен аероплан.

 2 - Офицер от испанските Военновъздушни сили споделя за срещата си с „ жив “ НЛО
Странната светлина се приближи. Беше единствено на 10 метра пред носа на нашия аероплан. Изведнъж в центъра се появи друга светлина, сходна на топка с разнообразни нюанси. Цветът се промени от бял на наследник и по-късно на сивкав.Най-любопитното е, че пулсираше, като че ли „ дишаше “. Сякаш имаше личен живот. В този миг видяхме и две други светлини, малко по-малки и със същия непрозрачен цвят, ситуирани в профил на главната.Обектът летеше напред, поддържайки чиста отдалеченост и същата скорост като нас. Имаше три обекта, един огромен в центъра и два по-малки от двете му страни, само че те бяха толкоз синхронизирани, че изглеждаха като един обект. Светлината беше доста мощна.Аз, вторият водач и бордният инженер ги разгледахме и по-късно извикахме стюардесата. Попитахме я дали и тя вижда тази светлина. Тя сподели „ Да! “ и попита какво е това. Казахме, че не знаем, просто искахме да сме сигурни, че и тя ги вижда.След това светлината угасна. И се включи още веднъж. Обектът се приближи до нас и за наше учудване стартира да прави невероятни придвижвания към самолета. Но с такава скорост, че едвам успявахме да го проследим с взор.Това продължи 10 минути. Тогава се свързах с контрольора и споделих: „ За ваша информация ще ви кажа, че имаме неидентифициран обект, който се доближава и отдалечава от самолета. “Контролът на въздушното придвижване на летището в Барселона ни помоли да предоставим „ транспондер “, който е код за разкриване на радара. НЛО продължи да се върти с тези удивителни завои към нас. Няколко завоя и маневри, които трябваше да унищожат този, който беше вътре. Никое живо създание не би могло да оцелее при такива претоварвания.

 3 - Офицер от испанските Военновъздушни сили споделя за срещата си с „ жив “ НЛО
Струваше ни се, че този обект е жив. Напомняше ми на голямо човешко око. Тези „ вени “, или каквото и да бяха те, бяха преплетени и имаха друг нюанс. Тази светлина, както споделих, пулсираше. Наистина го свързвах с нещо живо.НЛО стартира да играе към самолета, както си желае. Стоеше, пропадаше, приближаваше се, отдалечаваше се и извършваше или директни маневри, или параболични. Аз хвърча от 17-годишна възраст и знам, че човешкото тяло не може да издържи G-сили над „ 5 “. Ако тази граница бъде превишена настава загуба на схващане. Без значение какъв антигравитационен костюм носите.Този обект наруши всички закони на физиката. Летеше под прав ъгъл и рисуваше хиперболи, параболи, след това внезапно скачаше от една точка в друга. Беше полуда …Пуснахме всички светлини на нашия аероплан и започнахме да сигнализираме. Той стартира да дава отговор по същия метод. Всеки път, когато сменяхме светлината, той правеше същото. Пуснахме ли светлина, светваше и той. Беше ясно, че ни приказва.Зададох въпроси, първо на британски, само че той не отговори, по-късно на испански и не знам дали разбра думите или прочете мислите ми, само че когато споделих, че на въпрос едно премигване ще значи „ Да “, а двойно премигване „ Не “, по този начин и стана.Четете още: А. Кабалеро: „ Извънземните няма да ни атакуван. Враждебно е човечеството! “Зададох на НЛО общо към 20 въпроса, на които получих отговори. Но не мога да оповестя всички заложени въпроси, тъй като ми е ясно, че с цел да избегна проблеми, не би трябвало да приказвам за това. „ Всичко може да се случи! “ – споделиха ми в специфичните служби – „ Хората се подхлъзват в банята или пресичат пътя на неуместно място. “.Мога да оповестя единствено първите три въпроса, които зададох на НЛО:Аз: „ Вие от тази Галактика ли сте? “, НЛО: 1 проблясък на светлина, Аз: „ Имате ли другарски планове? “, НЛО: 1 проблясък на светлина, Аз: „ Пилотиран транспортен съд ли е? “, НЛО: 1 проблясък на светлина.Те бяха от нашата Галактика, бяха другарски настроени, само че нещо ги притесняваше в нашата нуклеарна технология.

 4 - Офицер от испанските Военновъздушни сили споделя за срещата си с „ жив “ НЛО
Тогава НЛО си отиде. Просто отлетя. По-късно кацнахме. Бях извикан от подполковник Антонио Алеу Падрени, който по това време отговаряше за мрежата за предизвестие и надзор в региона на Барселона.Подполковникът ме разпитваше доста за срещата с НЛО. По това време военните бяха доста открити и ме осведомиха, че командирът на Военновъздушните сили е знаел какво се е случило, и че радарите за въздушно наблюдаване Сиеста, Самба, Канзас и Ембарго са засекли три незнайни обекта, които са се движели в унисон с моя аероплан.Дори радарът Болеро в Константин, Севиля съумял да открие обектите. Беше документирано: демонстрираха ми радарните данни, а аз желаех да ми дадат хартиено копие от тях. Дадоха ми при изискване, че тази информация няма да се популяризира.След като случаят стартира да изтича в пресата, подполковник Угарте, дружно с различен боен, пристигнаха в къщата ми в Мадрид и желаеха неотложно да предам „ това, което имам и това, което не ми принадлежи “. Бях заставен да предам записите от радарите, на които е записано приближаването на този НЛО към моя аероплан.Но беше прекомерно късно и случаят мина границите на тайната. Пресата в последна сметка разбра за него. По това време военачалник Лакале бе министър на авиацията. Той сподели: „ Не, хората към момента не са подготвени за това. Не можем да им кажем за това. “Случаят стана формален. По този случай беше назначен следовател, а на пресата в публична записка бе казано, „ че водачите са видели планетата Венера “.Това е всичко. Какво бих могъл да направя? Разказахме какво сме видели, само че се пробвайте да докажете нещо … Вторият водач стана пълководец на аероплан и в действителност ли би рискувал кариерата си? Никой не желае да рискува кариерата или живота си.Знаете ли, най-смешното е, че на първо място това да ми се случи, не имах вяра в НЛО. Тази тематика ме разсмиваше доста и тези хора, които имаха вяра в НЛО, също ме разсмиваха … А в този момент знам сигурно, че Те са там, в небето …Като се има поради какви са Те, какви непостижими и неразбираеми софтуерни благоприятни условия имат, не се колебая, че това са галактически кораби от други светове.Ще пристигна ли денят, когато нашата цивилизация ще осъзнае, че сме посещавани от интелигентни и супертехнологични същества? Надявам се, че някой ден ще извадим главите си от дупката и ще се откажем от сегашната щраусова политика! ”
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР