На 4 декември 2018 г. (вторник), във връзка с пресвързване

...
На 4 декември 2018 г. (вторник), във връзка с пресвързване
Коментари Харесай

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата


На 4 декември 2018 г . (вторник), по отношение на пресвързване на махленски тръбопровод в с. Локорско се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Илия Манов “, ул. „ Славе Турчов “, ул. „ Веско Веселинов “ и бул. „ Димитър Тошков “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Илия Манов “ на ъгъла с бул. „ Димитър Тошков “.

На 4 декември 2018 година (вторник), по отношение на диагностика на махленски тръбопровод на ул. „ Райска птица “, в.з. Косанин дол, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:30 до 16:30 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Райска птица “, ул. „ Лопушки връх “, ул. „ Банище “, ул. „ Петров кръст “ и ул. „ Есенни мостове “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Великденче “ №1 на ъгъла с ул. „ Банище “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР