На 32-годишна възраст почина известният украински блогър милионер Юрий Ворожко,

...
На 32-годишна възраст почина известният украински блогър милионер Юрий Ворожко,
Коментари Харесай

Почина известен украински блогър милионер СНИМКИ

На 32-годишна възраст умря известният украински блогър милионер Юрий Ворожко, родом от Кропивницки. Инцидентът е станал през днешния ден, 26 февруари, в един от локалните спортно-оздравителни комплекси в града " Фен клуб ". Това съобщи на страницата си доброволецът и държавник Екатерина Стерпул.

" Приятели, имам такава вест, че просто съм в потрес. Мислех, че това е някаква подправена или неистина, само че не, в действителност нашият другар Юра Ворожко към този момент не е с нас ", сподели Екатерина. 

Според нея Юра е бил на подготовка тази заран във почитател клуба, в басейна.

Според предварителната версия на блогъра му станало неприятно. На мястото е извикана кола за спешна помощ, която е пристигнала за 5 минути. В резултат на това обаче лекарите само са установили гибелта на мъжа.
Според спешния лекар Сергей Табачук, когато пристигнали на мястото, на мъжа е оказана първа помощ от треньор, който работи в басейна. Реанимационните дейности обаче не помогнали на мъжа. Той починал.
" Не знам по какъв начин, той просто се удави там. Не мога да си обясня по какъв начин въобще може да се случи това. Е, тъкмо това се случи ", разяснява събитието другар на Юрий Ворожко.
 Юрий Ворожко Юрий Ворожко Снимка: https://www.facebook.com/yura.vorozhko/photos_by
На страницата на Юри се появи известие от името на брачната половинка му Ирина, която написа за аргументите и времето за прощаване със брачна половинка й ще бъде оповестено по-късно.
 Коментар от брачната половинка на Юра Ворожко Коментар от брачната половинка на Юра Ворожко
На собствен ред Екатерина Стерпул разгласява публикация, в която търси човек, който да приказва по време на погребението на блогъра. Тя също по този начин съобщи, че Юрий Ворожко е имал избрани критерии във връзка с погребението си, тъй че церемонията за прощаване ще бъде малко по-различна от общоприетите.

" Юра също имаше специфични стремежи във връзка с кремацията. Няма да има общоприет обяд, ще има блок маса и това би трябвало да се изясни на хората. Затова имаме потребност от подобен човек ", сподели Екатерина. 

Известният радиоводещ Слава Демин също сподели новината за гибелта на блогъра, както се оказа, те са другари. Няколко дни преди гибелта на Юри те възнамерявали среща.

" Шокиран съм!!! Днес в Кропивницки, мой добър другар, доброволец и човек, който направи доста за хората в неравностойно състояние, Юрий Ворожко, се удави в плувен басейн. Току-що разговаряхме с Юра предходния ден, тъй като има сираци, на които дружно помогнахме и се разбрахме да се срещнем оня ден, да се договорим за по-нататъшни дейности. Юра в действителност беше един от най-милите и безкористни хора, които познавах. Предстоеше му да става татко за трети път... “, написа Демин.
 Юрий Ворожко със фамилията си Юрий Ворожко със фамилията си Снимка: https://www.facebook.com/yura.vorozhko/photos_byКой е Юрий Ворожко?
Юрий Ворожко е прочут блогър, който имаше собствен канал в YouTube с повече от 1 милион клиенти, а също по този начин имаше акаунт в мрежата TikTok. Специализирал се е в доброволчество, подкрепяне на бездомни, пенсионери и хора в неравностойно състояние. Юри показваше историята на тези хора в обществените си мрежи.
Известно е, че Юри е женен. Съпругата му се споделя Ирина. Заедно двойката отглежда най-големия си наследник и щерка. Наскоро стана известно, че двойката чака третото си дете - щерка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР