На 30 март подписахме споразумение с ръководството на Централен кооперативен

...
На 30 март подписахме споразумение с ръководството на Централен кооперативен
Коментари Харесай

По-евтини сирене, кашкавал и мляко до месец в магазините на ЦКС

На 30 март подписахме съглашение с управлението на Централен кооперативен съюз (ЦКС) крайните артикули на " Ел Би Булгарикум " да стартират поетапно да влизат в тяхната магазинна мрежа. Това съобщи в ефира NOVA изпълнителният шеф на държавната млечна компания Владимир Русев. Оттам оферират на крайните си клиенти краве сирене за 12,90 лева./кг. и кашкавал за 15,90 лева./кг. И още – 2,55 лева за прясно мляко 1л. (2% масленост) и 2,65 лева за 1л. (3,6% масленост). Цената на киселото мляко ще е на 1,05 за 2 % и 1,20 лева за 3,6% по БДС.

" След редица подхванати дейности от нашите специалисти, достигнахме до усъвършенстване на някои  от доставките на първични материали, материали и услуги, както и на усъвършенстване на някои от вътрешните ни процеси. Това даде опция да понижим цените във фирмените си магазини. Оборотът ни се качи двойни. Започнахме да търсим разновидности да достигнем до по-широк кръг от консуматори, освен в София ", добави още той.

Изпълнителният директор на държавната млечна компания акцентира, че по-евтините цени не значат по-ниско качество. Той добави още, че ще договарят и с огромните вериги магазини. По думите на Владимир Русев до месец ще бъдат заредени магазините на ЦКС в София и Пловдив. А по-късно и в Русе, Ловеч, Варна, Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР