На 30.11.2018 година ръководството на ЦСКА обяви, че дни по-рано

...
На 30.11.2018 година ръководството на ЦСКА обяви, че дни по-рано
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов пред ТОПСПОРТ за ЦСКА и писмото до УЕФА

На 30.11.2018 година управлението на ЦСКА разгласи, че дни по-рано - на 16.11.2018 година, междунарoдният им юрист Първан Първанов е получил съобщение от УЕФА по отношение на въпроса с поместването на статистическите данни за участията на ЦСКА в европейските клубни шампионати на уеб страницата на УЕФА. В имейла си от УЕФА показали, че промени по профила на клубния уебсайт могат да бъдат направени единствено след техническото изпращане на съответната информация от Българския футболен съюз и инструктирали юрист Първанов да се обърне за помощ към БФС.

 Борислав Михайлов осведоми УЕФА: ЦСКА се възражда - значимият клуб с най-вече трофеи! Обновена
Борислав Михайлов осведоми УЕФА: ЦСКА се възражда - значимият клуб с най-вече трофеи!

Президентът на БФС с две писма до Европейската футболна централа

Още на същия ден клубът се свързал с изпълнителния шеф на БФС - господин Борислав Попов, и му дал готовата статистическа информация за изпращане до уеб страницата на УЕФА, дружно с контактите, на които да бъде изпратен мейлът.

" Въпреки непрекъснатите подсещания от наша страна, господин Попов отхвърля да извърши своите отговорности, в ущърб на нашия клуб. Въпреки че за случая навреме беше осведомен господин Борислав Михайлов, мейлът не е изпратен. Г-н Борислав Попов не дава отговор на телефонни позвънявания, известия или мейли. ЦСКА упорства БФС да извърши своето обвързване и да изпрати статистическата информация до уеб страницата на УЕФА без повече закъснение ", споделиха от ЦСКА на 30 ноември.

 Снимка 241808
Източник:

ТОПСПОРТ се свърза с господин Борислав Попов, с цел да каже и своето мнение по значимата тематика.

Г-н Попов, изпратихте ли към този момент въпросното писмо до УЕФА?

- Не, още не сме. Работим, би трябвало да се уточнят някои елементи с клуба. Когато сме подготвени - ще публикуваме мнение на уеб страницата на БФС.

От ЦСКА споделят, че не могат да се свържат с Вас...

- Аз споделям с техния юрист Първан Първанов. Даже и през вчерашния ден се чухме. Естествено, че не се укривам. Той живее надалеч, на 7 часа път. Както споделих - продължаваме да работим. Когато приключим, ще обявим какво сме постигнали, тъй като доста хора се вълнуват. В БФС не сме имали различен подобен случай.

Видяхте ли писмото на господин Борислав Михайлов до УЕФА? За него очевидно няма подозрения, че това е ЦСКА с 31 трофеи. За БФС като цяло очевидно е по този начин.

- Видях, само че това е част от писмото. Аз не видях дата или автограф. Ще се срещна с цялото писмо.

Защото се бавят нещата? Заради това, че историята на ЦСКА и в Европа е толкоз богата ли?

- Вижте, и ние работим с юристи, освен те. Ще има публично мнение. Вършим си работата. Така, както вършим за всеки един клуб. Нямаме особено отношение към нито един клуб.

Феновете на ЦСКА провеждат митинг против БФС. Ще бъде на следващия ден. Това тормози ли Ви?

- Няма в този момент да вършим изявление по телефона. Хубав ден Ви искам!

 Милко Георгиев пред ТОПСПОРТ: Гриша Ганчев ще остане в ЦСКА. Лудогорец не е футболен клуб, нищо чудно Йорданов да ги ощети против нас...
Милко Георгиев пред ТОПСПОРТ: Гриша Ганчев ще остане в ЦСКА. Лудогорец не е футболен клуб, нищо чудно Йорданов да ги ощети против нас...

" Наблюдаваме извратена вулгарност от страна на Проекта "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР