На 3-ти март честваме освобождението на българите от османска власт.

...
На 3-ти март честваме освобождението на българите от османска власт.
Коментари Харесай

Историческият музей в Пловдив готви тържествена викторина за Националния празник - 3-ти март

На 3-ти март честваме освобождението на българите от османска власт. По този мотив екипът на експозиция „ Българско възобновление “ към Регионален исторически музей-Пловдив приготви за своите гости приятна изненада: занимателна викторина със специфични дарове за далите отговор вярно, оповестяват от културната институция в града под тепетата.

Очакваме в празничния ден дребни и огромни да ни посетят и ревизират своите познания в региона на историята на Пловдив и най-много за Освобождението на България през 1878 година!

ПРАВИЛА НА ИГРАТА: Всеки участник има право да изтегли от кутията по 2 /два/ въпроса. Ако отговори вярно на един от тях, получава за премия осведомителна листовка за Пловдив, джобен, настолен, стенен календар, тефтерче или планер. Ако отговори вярно и на двата въпроса, получава за подарък брошура за експозицията в къща „ Георгиади “.

Успех на участниците! Забавлявайте се и печелете награди! Мястото на осъществяване на викторината е къща „ Георгиади “ в Старият град на ул. “Цанко Лавренов “№1, където е ситуирана експозиция „ Българско възобновление “ на Регионален исторически музей-Пловдив. Входът на 3-ти март 2024 година е безвъзмезден за всички!

 

 
 


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР