На 29 октомври 2022 година, Общински футболен клуб Партизан (Червен

...
На 29 октомври 2022 година, Общински футболен клуб Партизан (Червен
Коментари Харесай

Партизан : ЗАЕДНО ЗА НАТИ!

На 29 октомври 2022 година, Общински футболен клуб Партизан (Червен бряг) приканва за набиране на финансови средства за лекуването на млада майка и брачна половинка. 28-годишната Наталия Николаева от град Луковит е диагностицирана с тежко злокачествено заболяване. Желаещите могат да оказват помощ като посетят футболната среща с гостуващия ФК Севлиево. Двубоят е в събота от 16:00 часа на градския стадион в Червен бряг. 

Любомир Иванов, играещ старши треньор на ОФК Партизан разяснява пред Sportal.bg подетата от тима му самодейност:

„ Спортът постоянно е обединител. Да помогнем на младо семейство да води естествен живот. Парите, които чакаме да съберем може да не са доста, само че задачата е да дадем образец всеки да помогне с каквото може “.

Ето и цялостния текст на обръщението:

ЗАЕДНО ЗА НАТИ! 

Уважаеми другари и почитатели на ОФК ПАРТИЗАН гр. Червен бряг,

Обръщаме се към Вас с апел и молба за съпричастност!

Наталия Николаева от гр. Луковит е единствено на 28 години, обичана брачна половинка и майка на малко момченце. Диагностицирана е с тежко злокачествено заболяване. В момента Наталия е подложена на лекуване в Турция, където лекарите дават вяра за живота й, само че операциите и процедурите, на които е подложена всекидневно костват доста, освен прочувствено и физически, само че и финансово.

Вече повече от два месеца Наталия и брачният партньор й не са виждали детето си, поради престоя си в Турция, а всеки ден за тях е тестване и битка, битка за живот, битка едно малко дете да не остане без майка и едно семейство да се резервира цяло.   

Ние, управлението и футболистите на ОФК ПАРТИЗАН гр. Червен бряг, желаем да покажем съпричастността си към фамилията на Нати в този сложен миг. На 29.10.2022 година (събота) от 16.00 часа на Градски стадион Червен бряг ще се организира футболната среща от XIII кръг на Северозападна Трета лига сред тимовете на ФК ПАРТИЗАН и ФК СЕВЛИЕВО, като всички пари събрани от входа за мача ще отидат в поддръжка на НАТИ. На входа ще бъде сложена и кутия за дарения, в която всеки, който има предпочитание и опция, би могъл да помогне с колкото може.

Уважаеми другари, това не е просто една човешка покруса, това е урок по състрадателност и човещина. В такива моменти, всяка една поддръжка, пристигнала даже от един човек, е не просто помощ, а вяра, вяра за живот! Докато сме забързани в ежедневните си проблеми и главоболия, отдавайки им постоянно излишно значение, някои хора се молят единствено да имат още време и опция да прегърнат обичания си човек, да чуят смеха на децата си и да държат ръката им, до момента в който ги гледат по какъв начин порастват.

Нека дадем вяра на Наталия, че добрината е мотив да има вяра, че за нея има още живот и с поддръжката на толкоз хора, тя ще се оправи, тъй като не е сама! Вярваме също, че показвайки на децата си, че не сме безразлични към непознатата орис, ги учим да бъдат ХОРА от дребни!

Заедно за Нати!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР