На 29.02.2024 (четвъртък), чрез целево създаденото проектно дружество Стадион Георги

...
На 29.02.2024 (четвъртък), чрез целево създаденото проектно дружество Стадион Георги
Коментари Харесай

Левски внесе заявление за безвъзмездно право на строеж на стадиона

На 29.02.2024 (четвъртък), посредством целево основаното планово сдружение „ Стадион Георги Аспарухов “ ЕАД, ПФК „ Левски “ АД внесе публично до Областна администрация София и Министерство на младежта и спорта, заявление за пускане на процедура по основаване на безплатно право на градеж на стадион „ Георги Аспарухов “.


" В осъществяване на условията на Закона, на вниманието на виновните институции, бе предоставена капиталова стратегия, съпътстваща настояването на ПФК „ Левски “ за придобиване на всички права да влага и ръководи стадиона дълготрайно. Вярваме, че екипът ни направи първата и най-важна стъпка по пътя към построяването на нов дом на нашия обичан клуб. Мотивация и отговорност е да следваме правилния път дружно – всички ние, в името на Левски ", написаха от клуба.

В началото на февруари Левски учреди сдружение „ Стадион Георги Аспарухов “ ЕАД, 100% благосъстоятелност на ПФК „ Левски “ АД. " Целта на новоучредената организация е да работи интензивно за възстановяване на цялостната инфраструктура на клуба, в това число и за осъществяване на най-важната стъпка, обвързвана с развиването на „ Левски “, а точно: създаване или цялостна реорганизация на футболен стадион, отговарящ на високите стандарти и упования на сините последователи. Наш приоритет, в тази посока, е преди всичко, да правим всички вероятни, законови дейности, посредством които обичаният ни клуб да получи цялостните права да влага, ръководи и развива стадион „ Георги Аспарухов “ в дълготраен проект ", написаха тогава " сините ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР