На 28 юни своя рожден ден празнува певицата Глория. Тя

...
На 28 юни своя рожден ден празнува певицата Глория. Тя
Коментари Харесай

10 от най-харесваните и запомнящи се хитове на Глория

На 28 юни своя рожден ден чества певицата Глория. Тя е една от най-популярните и обичани певици у нас. Наричат я Примата и Кралицата на поп-фолка. За над 20 години на музикалната сцена тя съумява да се наложи и задържи позициите си, като не стопира да опитва и радва почитателите си. Зад гърба си има редица студийни албуми и два огромни концерта в зала 1 на НДК.

Всъщност Глория е артистичният псевдоним на Галина Пенева Иванова. Певческата си кариера тя стартира в оркестър „ Извор “, Русе, през 1991 година През 1993-94 година работи като вариететна певица и пътува из цяла България. Записва първата си ария „ Нека останем другари “ през 1994 година, издадена в събирателен албум на „ Фолктон “.

През същата година се среща с Митко Димитров и става първата певица, която „ Пайнер студио “ продуцира. Първият й албум „ Щастието е магия “ излиза през ноември. Глория е неколкократен притежател на наградата „ Певица на годината “. Отново през 1994 година певицата се среща с Илия Загоров, с който по-късно заживява. На 30 септември 1996 година се ражда дъщеричката им Симона.

През 2007 година Глория взе участие в музикалното риалити на bTV „ Music Idol “, продуцирано от Слави Трифонов. Тази година пък беше една от танцуващите звезди в „ Dancing strars “ по Нова ТВ, където си партнираше със Светлин Димитров. Двамата бяха добър тандем, само че за жалост отпаднаха на метри преди финала.

За себе си Глория споделя, че прави всичко еднообразно добре. Обича да се захваща с доста неща, от време на време се затруднява, само че съумява да се оправи, тъй като е проведен човек. Ето 10 от най-харесваните ѝ и запаметяващи се шлагери.

1. Ако те няма

2. Феникс

3. Кръговрат (дует с група Луна)

4. Ангел с дяволска душа

5. Можеш ли да ме обичаш

6. За положително или зло

7. Крепост

8. Не сме безгрешни (дует с Азис)

9. Уморих се от теб

10. Откраднат момент

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР