На 28 октомври, петък, в бална зала Монтесито, се проведе

...
На 28 октомври, петък, в бална зала Монтесито, се проведе
Коментари Харесай

Избраха новите носителки на титлата Мисис България” 2022

На 28 октомври, петък, в бална зала Монтесито, се организира 24-то издание на националния конкурс за омъжени дами „ Мисис България 2022 “.

Повече от 300 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, като се резервира наклонността интерес към състезанието да демонстрират омъжени дами с висше обучение и влиятелни специалности. Специална комисия дефинира 13 финалистки, които се бориха за купите „ Мисис България Universe ”, „ Мисис Бългaрия Europe ”, „ Мисис България World ”, „ Мисис България International ”. Бяха определени и техни подгласнички.

Журито бе формирано от носителките на купата „ Мисис България “ през годините сред които Илиана Карастоянова, Мира Стоянова, Емилияна Маркова, Станислава Василева, Валери Стефанова, Силвия Величкова, Виктория Божилова, Боряна Янева, Пламена Червенкова, Стойка Николова.

За поредна година състезанието затвърди мотото си, че хубостта ще избави света, като застана зад акцията за разработване на перуки за онкоболни деца на Магама и акцията за стволови кафези на дребната Лили, която е с диагноза аутизъм.

Годишната акция на носителките на купата " Мисис България " пък тази години си сложи за цел да запознае и популизира хубостите на България.

Специален посетител на събитието бе Вероника Ахмед - Mrs. Universe Middle East 2021. Водеща бе Нели Пандилова.



Носителки на купата " Мисис България " 2022 станаха:



Мисис България International – Мани Вартан на 33 години от Пловдив. По обучение магистър лингвист и психолог, учител по български език и литература. Владее 4 езика.

Мисис България Europe – Гергана Станчева на 26 години от Ямбол. По нейна концепция се основават пейки за по-удобно кърмене и преповиване на бебета в град Ямбол.



Мисис България World – Ива Недялкова на 26 години. Носителка на купата Лейди България 2018 година По обучение правист, само че работи като управител в най-голямата начин на живот верига у нас.

Мисис България Universe – Оксана Желяпова от Варна. Завършва с отличие висше обучение правист по интернационално и престъпно право. Каузата й е да се сплотят бесарабските българи и да се сътвори благотворителен фонд за децата, които желаят да учат и живеят на родна земя.



Подгласнички на Мисис България 2022 станаха:

Четвърта подгласничка – Христина Иванова - стоматолог, приключила с отличен триумф Медицински Университет Пловдив.

Трета подгласничка - Кристина Кирчева – майка на две деца. Работи като специалист в една от най-големите застрахователни компании.

Втора подгласничка стана Теодора Герчева – на 33 години от Бургас. Работи в областта на туризма, маркетинга и рекламата.

Първа подгласничка стана Славяна Драгнева - на 33 години от Казанлък. Обича да учи и да се развива, като последната й научна купа е лекар по неикономически науки.

А купата Майка на България бе присъдена на Теодора Герчева - 33 години, майка на три деца, Обича да прекарва свободното си време със фамилията, да пътува и да посещава нови места.





Снимки: Качество, дизайн, точност
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР