На 28 ноември в Пекин бе открито Първото международно изложение

...
На 28 ноември в Пекин бе открито Първото международно изложение
Коментари Харесай

Американски и европейски компании взеха участие в Първото международно изложение за насърчаване на веригата за доставки в Китай

На 28 ноември в Пекин бе намерено Първото интернационално ревю за поощряване на веригата за доставки. Събитието приветства голям брой американски и европейски компании. Броят на тези участници надалеч надвиши упованията, представлявайки 36% от всички задгранични изложители. Това е първото ревю на национално равнище в света, което се концентрира особено върху веригата за доставки. На него бяха обособени няколко тематични изложбени зони на тематики като интелигентни коли, зелено селскостопанско произвеждане и цифрови технологии. За петте дни на ревюто повече от 500 локални и задгранични предприятия от 55 страни и райони показаха своите нови технологии, артикули и услуги в разнообразни вериги тук.

Заслужава да се означи, че единствено няколко часа преди откриването на ревюто Белият дом организира конференция за резистентност на веригата за доставки, обявявайки основаването на Комитет за резистентност на веригата за доставки. Основна цел на това е предизвестие за спиране на доставките в областта на полупроводниците и стимулирането на вътрешното произвеждане на съществени медикаменти в страната. Съединени американски щати настояват, че тези ограничения са от решаващо значение за стопанската система и националната сигурност. Големият брой американски и европейски компании, които взеха присъединяване на ревюто в Пекин, в действителност показва, че административните ограничения не могат да трансформират пазарните модели и Китай не може да бъде изключен от световните индустриални вериги и веригите за доставки.

В допълнение към дейното поддържане на стабилността на международната индустриална верига и веригата за доставки, Китай също по този начин непрестанно дава информационни платформи и споделя дивиденти за развиване за световно съдействие. На това ревю броят на изложителите от страни, които взаимно построяват „ Eдин пояс, веднъж ", заема повече от 50%. Международното ревю за поощряване на веригата за доставки показва платформа, посредством която фирмите могат да покажат своите преимущества и да се интегрират в световното съдействие.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР