На 28-ми август, момчетата от група Остава ще отпразнуват 28-мия

...
На 28-ми август, момчетата от група Остава ще отпразнуват 28-мия
Коментари Харесай

`Остава` празнуват 28 години на 28-и август в Борисовата градина |

На 28-ми август, момчетата от група Остава ще отпразнуват 28-мия си рожден ден с огромен концерт навън, в клуб „ Маймунарника “ в Борисовата градина.

Дългогодишната традиция, бандата да означи празника си дружно със своите почитатели под намерено небе, няма да бъде прекратена и тази година. На фона на неприятната епидемиологична обстановка, музикантите дават обещание да заредят гостите си с доста положителна сила и незабравими страсти, като им подарят един трогателен 2-часов перформънс, с песни от всички интервали на групата.

За тазгодишния рожден ден, поканата да подгреят огромния концерт на, одобриха група Jeremy?, които ще се включат с едночасов сет.

През последните месеци, без значение от затруднената обстановка и затварянето на концертните зали и клубове, групата не спря да твори. Вече са факт два видео сингъла от идния нов студиен албум, Саботаж и Гений, а сега още две нови песни са в развой на запис. Една от тях момчетата ще изсвирят онлайн за първи път на 28-ми август.

След дните на изолираност, Остава съумяха да създадат и няколко дребни концерта навън из страната. „ Има невероятна страст, възприятието е велико, хората внимават доста, само че се кефят ужасно “ – споделя Свилен. „ Определено не е както преди, само че аз персонално се пробвам да виждам и позитивните страни, които не са малко. Виждам в очите на хората смяна, нека е за положително. Последният ни концерт в „ Ментол “във Варна, беше най-успешният от всички правени до момента там.. “ – пък споделя Жоро.

По време на събитието, почитателите ще имат опция да си закупят диск, тениска или различен мърчандайз на групата.

Билети за концерта на цена от 20 лв., могат да бъдат закупени в мрежата на и партньорските каси: OMV, Orange center и други Цената на място и в деня на концерта ще е 25 лв..

Всички противоепидемичните ограничения ще бъдат спазени, и по тази причина броят на билетите е стеснен на 50%.
Отваряне на порти: 19:00ч.
Начало: 20:00ч.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР