На 27 септември, от 9:30 ч., в залата на хотел

...
На 27 септември, от 9:30 ч., в залата на хотел
Коментари Харесай

Деница Николова ще открие обществено обсъждане на програмата и приоритетите на МРРБ за европредседателството

На 27 септември, от 9:30 ч., в залата на хотел „ България " в Петрич, заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Деница Николова ще открие публично разискване на програмата за идното Председателство на Съвета на Европейския съюз и целите в ресора на Министерство на регионалното развитие. За присъединяване в събитието са поканени представители на локалната администрация, работодателски, браншови и неправителствени организации, академична общественост, медии и други Очаква се в откриването му да се включат също регионалният шеф на Благоевград Бисер Михайлов и кметът на Петрич Димитър Бръчков.

Със спортното събитие „ Общите граници ни вършат по-близки ", което стартира в 11:00 ч. в зала „ Арена Петрич ", ще бъде маркиран Денят на европейското съдействие. Празникът се провежда по Програма Interreg - ИПП Програма за трансгранично съдействие България - Македония 2014-2020. Инициативата за показване на достиженията на съдействието сред европейските страни и райони е на Европейската комисия, Комитета на районите и Европейския парламент и се осъществя за шеста поредна година.

В спортния празник, който също ще бъде открит от зам.-министъра на районното развиване и благоустройството Деница Николова, ще се включат възпитаници от Петрич и Струмица. Отбори, формирани от млади играчи от двете общини, ще премерят сили в баскетболни, волейболни и футболни мачове.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР