На 27- ми февруари председателят на доброволческата организация - фондация

...
На 27- ми февруари председателят на доброволческата организация - фондация
Коментари Харесай

Фондация Бъдеще 2008 от Силистра с ново дарение за българите в Молдова

На 27- ми февруари ръководителят на доброволческата организация - фондация " Бъдеще 2008 " от гр. Силистра - Ивайло Ангелов дружно със свои съидейници реализираха подаяние от нови учебници по български език и литература, история на България, български флагчета, огромен български трикольор и голям брой разнородни принадлежности за проучване на българския език и традиции за бесарабските българи в село Викторовка, Република Молдова.

Гостите от България бяха посрещнати от управлението на локалното учебно заведение, отпред с госпожа Валентина Постика, която управлява ловко към този момент няколко години и тамошния състав за български песни и танци - " Изворче ".

След връчените от Ивайло Ангелов голям брой разнородни дарове за децата в учебното заведение, гостите от Крайдунавска Добруджа бяха поздравени от отбор " Изворче " с осъществявания на български песни и танци, на които с огромно предпочитание и сила ги образова госпожа Валентина Постика.

Освен в село Викторовка, родолюбците от крайдунавския град реализираха и дебютна аудиенция в българския държавен университет " Григорий Цамблак " в град Тараклия, където се срещнаха с висшето управление на образователното заведение и част от преподавателския колектив и обмениха отзиви и скромни дарове.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР