На 26 ноември 2021 в София Здравен информационен център Медикъл

...
На 26 ноември 2021 в София Здравен информационен център Медикъл
Коментари Харесай

Безплатна консултация в София със специалист по затлъстяване на 26 ноември

На 26 ноември 2021 в София Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ на драго сърце посреща за първи път опитния експерт Проф.д-р. Халил Джошкун.

Всички пациенти с наднормено тегло и метаболитни нарушавания от София и района ще имат опция да се съветват БЕЗПЛАТНО с водещия експерт от Турция на 26 ноември 2021 година. Проф. доктор Халил Джошкун има  богат опит и е направил повече от 4000 лапароскопски бариатрични и  метаболитни интервенции. Сред пациентите му има и доста българи. Той ще гостува по покана на шефа на ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “- Звезделина Лютфи и в границите на самодейността на здравния информативен център за даване на достъп до най-иновативните и съвременни технологии в медицината.

Кой е Проф.д-р Халил Джошкун?

  Проф. Д-р Халил Джошкун е роден през 1970 година в Самсун.Той приключва здравното си обучение в Медицинския факултет на университета в Анкара и става експерт по обща хирургия от 1987 до 1994г.Специализира във факултета по обща хирургия на Истанбулския университет сред 1995-2000 година. Специализирал е в Съединени американски щати, Cleveland Clinic Institute of Obesity and Metabolic Surgery през 2004-2007-2014 година, а през 2012 година в Центъра за диабетна хирургия в Cornell Medical School в Съединени американски щати. Проф. Джошкун продължава интензивно да посреща пациенти в клиниката за затлъстяване и метаболитна хирургия на Liv Hospital Ulus,Истанбул.Той има повече от 30 години опит в своята област и е направил повече от 4000 лапароскопски бариатрични интервенции

Професионален опит

• Университет Безмиалем, Медицински факултет, Катедра по обща хирургия, (2010-2015)

• Университет Санко, Факултет по медицина, Катедра по обща хирургия, (2016-2018)

• Болница Флорънс Найтингейл, шеф по бариатрична и метаболитна хирургия, (2015-2019)

• Член на факултета по хирургия Ethicon EMEA B&M, Ethicon Turkey учител по бариатрична и метаболитна хирургия (2015-до момента)

• Университет Безмиалем, Медицински факултет, Катедра по обща хирургия, шеф по бариатрична и метаболитна хирургия, (2018-до момента)

• Liv Hospital, шеф по бариатрична и метаболитна хирургия Ulus/Vadi, проф. (2020-до момента)

Основните клинични области на интерес на  Проф.д-р Халил Джошкун включват :

• Хирургия при затлъстяване:

-ръкавна гастректомия,

-стомашен байпас,

-интрагастрален (стомашен) балон

• Метаболитна хирургия

• Диабетна хирургия

Методи на лекуване,които Проф.д-р Халил Джошкун  употребява в своята процедура:

• Лапароскопска хирургия

• Роботизирана хирургия

„ Затлъстяването, което става все по-широко публикувано вследствие на изменящите се условия на живот и нездравословното хранене, освен понижава качеството на живот, само че и води до доста болести. Сега решението да се справите с всичко това и да постигнете здравословно тегло е във вашите ръце! Бариатричната хирургия е най-ефективният и непрекъснат способ в битката със затлъстяването и съпътстващите го болести. Не е нужно да чакате години, с цел да се възстановите. Вашето възобновяване стартира с вашата решителност и осъзнаване, че ви е нужна помощ. Не забравяйте, че не сте сами в битката против затлъстяването! “-проф.Халил Джошкун

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с Проф. доктор Халил Джошкун на 16 ноември 2021г. в София, би трябвало да си запишат час авансово на:

-          телефоните на ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “- 0879 977 402 или 0878 500 940

-          да заявят стремежи от тях час онлайн на:

На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.

Имайте поради, че по време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР