На 26 февруари Централната група за документално кино проведе промоционално

...
На 26 февруари Централната група за документално кино проведе промоционално
Коментари Харесай

КМГ ще представи 28 висококачествени документални филма тази година

На 26 февруари Централната група за писмено кино организира промоционално събитие, на което бяха показани 28 висококачествени документални кино лентата, които ще излязат през 2024 година Заместник-ръководителят на Отдела за гласност на Централен комитет на ККП и шеф на Китайската медийна група Шън Хайсюн взе участие в мероприятието.

Основна тематика на събитието беше „ Да запишем новата епоха, като се обединим по пътя “ и бе разграничено на четири съществени елементи. 7 документални кино лентата са с мотото „ Да не забравяме предишното в работата по висококачествени документални филми ", което блестящо възхвалява практиката на модернизацията в китайски жанр. Разделът „ Изследване на произхода на китайската цивилизация " ще разгласява 10 творби, представящи панорамна панорама към нововъведенията и основаването на китайската нация, необятността и дълбочината на китайската просвета и непрекъснатото завещание на китайската цивилизация.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17463Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед26948Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед72776Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед59421Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед40028Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед375965Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед233945Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115366Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед99087Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93325Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четениВасил Проданов1899Залезът на Европа: Първа част - Икономическият залез
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР