На 25 ноември Кристина Апългейт ще навърши 50 години. Ветеран

...
На 25 ноември Кристина Апългейт ще навърши 50 години. Ветеран
Коментари Харесай

Кристина Апългейт - на екран въпреки диагнозата си

На 25 ноември Кристина Апългейт ще навърши 50 години. Ветеран в Холивуд, обичана актриса от " Женени с деца " и претърпяла рака на гърдата, преди година тя получи нова страшна диагноза - множествена склероза.
 Кристина Апългейт и диагнозата
Тежката диагноза на Кристина Апългейт

С какво ще се бори актрисата от " Женени с деца "

По това време тя снима третия и заключителен сезон на Dead to Me за Netflix. В изявление за New York Times тя споделя: " Имаше интервал, в който докторите се чудеха какви медикаменти да ми дадат, с цел да се усещам по-добре. Не станах по-добре, само че беше значимо за мен - през това време осъзнах какво изгубвам, каква част от мен изчезва. Това време ми бе нужно. "

Апългейт признава, че още по време на фотосите на първи сезон на сериала, в който играе с Линда Карделини, тя е имала признаци, които е пренебрегнала. Загуба на равновесие, проблеми с подвижността, изтръпване на крайниците.

I have a very important ceremony coming up. This will be my first time out since diagnosed with MS. Walking sticks are now part of my new normal. Thank you for these beauties. Stay tuned to see which ones make the cut for a week of stuff.
— christina applegate (@1capplegate)
" Ето в този момент всеки ще може да ме види такава, каквато съм. Напълнях с 18 кг, не мога да се движа без бастун ", споделя тя във връзка излизането на трети сезон на Dead to Me, в който очевидно положението й ще е очевидно. Премиерният епизод ще бъде излъчен на 17 ноември.
 Кристина Апългейт през 2020 година

Кристина Апългейт през 2020 година

" На хората може да им хареса, може и да не им. Ако единственото, което виждат, е някакъв неработоспособен, това не е мой проблем ", споделя още актрисата. И споделя, че въпреки да е привикнала със болестта си, не го приема. " Няма по какъв начин да стане. Не мога се примиря - прецакана съм. "

От изясняват, че лекарите към момента не са разкрили същинския извършител на множествената склероза, считано за автоимунно заболяване. Болестта стартира да се демонстрира сред 20 и 40 година на пациента, като два пъти повече дами страдат от нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР