На 25 декември с древноримските си декори Киноцентър “Бояна ще

...
На 25 декември с древноримските си декори Киноцентър “Бояна ще
Коментари Харесай

Концерт на Коледа в Рим - спечели двоен билет и зарадвай любим човек

На 25 декември с древноримските си декори Киноцентър “Бояна ” ще се трансформира във вълшебно място, на което ще се състои най-мащабното коледно събитие в София. Празнично украсените улици на Рим и пиацата пред Колизеума ще посрещнат своите посетители в атмосферата, която подготвя за същински гуляй, изобилен от храна за сетивата и душата.



Графа, Михаела Филева, П.И.Ф. и Jeremy? ще са звездите в извънредното събитие „ Коледа в Рим “ на 25 декември. А читателите от ще имат опцията да зарадват половинката на живота си като се потопят във вълшебстовото на коледната музикална нощ.

Как да участвате? Много елементарно - би трябвало само да напишете в коментар под тази публикация на нашата Facebook страница отговор на въпроса:  

Ще се свържем с спечелилите!









В коледната вечер уредниците на събитието ще ни посрещнат с чаша греяно вино на входа и голям заряд празнично въодушевление, за което дават отговор най-ярките представители на българската музикална сцена. Ще изживеем „ Приказка “ и ще покараме „ Колело “ с група П.И.Ф. Музикалната стратегия ще продължи със сет на изключителните Jeremy?, а щафетата от тях ще поеме брилянтната Михаела Филева. Накрая Графа и неговите шлагери ще създадат Коледата прочувствена и незабравима.



На пиацата в античен Рим ще отрием вкусни храни и питиета, идващи от най-хубавите заведения за хранене в София, а в древноримския бар до площада ще открием голямо многообразие от коктейли.



Древен Рим очарова със стилна коледна декорация и доста кътове за фотоси, в които да запечатате спомените от вечерта. Декорът от кино лентата “300 ” отвори порти за гости за първи път на 11-ти декември тази година.



Още от МУЗИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР