На 25 декември, днес, ще бъде излъчен традиционният благотворителен спектакъл

...
На 25 декември, днес, ще бъде излъчен традиционният благотворителен спектакъл
Коментари Харесай

Излъчват днес благотворителния концерт Българската Коледа

На 25 декември, през днешния ден, ще бъде излъчен обичайният благотворителен театър " Българската Коледа " под патронажа на президента Румен Радев и неговата брачна половинка Десислава Радева. Концертът ще стартира в 20.00 часа в ефира на bTV и Българското национално радио.

Изявени български актьори, музиканти, спортисти, публицисти и общественици ще поддържат с присъединяване си благотворителната самодейност в помощ на децата в неволя. Тази година 19-ото издание на " Българската Коледа " е отдадено на децата, нуждаещи се от незабавна помощ и интензивно лекуване.

Президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева дни преди Коледа се срещнаха с деца и актьори, които вземат участие в концерта, с цел да им благодарят за поддръжката към благородната идея.

" Подкрепата за " Българската Коледа " е израз на съпричастност освен към ориста на децата в неволя, само че и за напъните на лекарите, които се грижат за тях, и на родителите, които безрезервно се борят за по-доброто им бъдеще. С гения си посланиците на благотворителната самодейност сплотяват всички сърцати българи, които оказват помощ за идеята “, съобщи Румен Радев в диалога си с участници в концерта.

Тази година в благотворителния концерт на сцената на Народния спектакъл " Иван Вазов " се включват обичани български музиканти, измежду които Графа, Веско Ешкенази, БТР, Любо Киров, Белослава, Дони и Нети, " Фондацията ", Тони Димитрова, Росица Кирилова и група " Жестим ", Дара Екимова и Никола Тодоров. Участие ще вземат и детска вокална група " Бон-Бон ", ученици на " Voice Academy ", българските участници в детската Евровизия Денислава Димитрова и Мартин Стоянов, детска вокална група " Нови гласове " от Търговище, Национално учебно заведение за танцово изкуство и учениците от Първа британска гимназия.

От сцената послания ще насочат известни публицисти, спортисти, медици, общественици. Деца, подкрепени от " Българската Коледа ", ще опишат за своите старания и фантазии.

Водещи на тазгодишното издание на спектакъла ще са актьорите Павел Иванов и дребната Ая Алексиева.

Зрителите могат да поддържат идеята с изпращане на текстово известие на номер 1117.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР