На 24 март 2023 г. своят знак смени Господарят на

...
На 24 март 2023 г. своят знак смени Господарят на
Коментари Харесай

Плутон във Водолей: Иде голямата трансформация!

На 24 март 2023 година своят знак смени " Господарят на трансформациите ", а точно Плутон мина в знака Водолей. Подобна смяна се е случила последно по време на Френската гражданска война.

Тази позиция ще сътвори неизбежно някакъв безпорядък, ще изкара на повърхността доста неща, които би трябвало да бъдат отстранени. Плутон в знака Водолей ще наложи да бъдем изобретателни, гъвкави и адаптивни към измененията. Очаква се взрив в региона на технологиите, а изкуственият разсъдък ще сложи началото на ново време, в което човешката ръка и разум ще се роботизират.

Планетата " джудже " се движи постепенно и неговото въздействие няма да се усети бързо, само че за сметка на това, в случай че има нещо излишно и гнило, Плутон ще го в профил с цел да направи опция за нов напредък.

Плутон има отношение към зачеванията и ражданията, като под знака Водолей, можем да чакаме увеличение на инвитро ражданията и мощен прогрес в методите за изкуствено възпроизводство. Доста двойки ще се насочат към осиновявания и припознаване на деца, които не са биологично техни. Бум ще има и измежду еднополовите двойки и съюзи, които самоуверено ще заявят техните връзки и ще се борят за своите права.

Очаква ни едно много друго време, което мъчно бихме планували, тъй като Водолеят рядко си слага рамки и граници.

Вижте повече във видеото:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР