На 24 февруари най-известният влогът Емил Конрад предстои да гостува

...
На 24 февруари най-известният влогът Емил Конрад предстои да гостува
Коментари Харесай

По-големи обекти и поредица от ексклузивни мероприятия – в най-големия търговски център в Южна България!

На 24 февруари най-известният влогът Емил Конрад следва да гостува в най-големия търговски център в Южна България. Емил е български влогър, публицист и ютубър. Книгите му са публикувани и продадени в над 100 000 копия, а самият той има над 800 000 последователя общо в обществените си мрежи.
Прочетете още
В съботния ден от 11 часа ще може да се запознаете с него, да вземете своето копие на най-новата му книга „ Обратни мисли “, както и да го попитате въпросите, които най-вече Ви вълнуват по отношение на последното му издание.



На 09 март от 17:30 пък ще посрещнем 5 зашеметяващи дами – Мила Роберт, Ваня Щерева, Цветелина Цекова, Рая Пеева и Ирра! „ Дами канят “ е нов формат, който демонстрира 5 дами от близко, които ще споделят пред необятната аудитория на комерсиалния център специфични текстове, отдадени на „ Деня на дамата “.

Мила Роберт и Ваня Щерева са динамично дуо – майка и щерка, певици, актриси, а самата Ваня създава бижута и води собствен личен подкаст в интернет пространството.

Рая Пеева е известна българска актриса, взела участие в „ Ягодова луна “ и водеща на рубрики в BTV. " Пощенска кутия за приказки " сами се дефинират като едно от тези феномени, които в огромна степен потвърждават, че по нашите географски ширини към момента има хора, които се интересуват от културни мероприятия. Всички те се събират, с цел да четат къси разкази, които ще ви разсмеят, разчувстват, от време на време даже и разплачат, тъй като в действителност те четат вашите разкази. Вдъхват живот на вашите истории, прекарвания и въображение. Мероприятията им се пукат по шевовете и събира на сцената си по 10 от най-популярните персони в шоубизнеса.

 

Златна рибка направиха грандиозна агресия в над 140 квадратни метра в най-големия им до в този момент обект в Южна България – точно в Plovdiv Plaza Mall! Златна рибка е първата и най-предпочитана верига магазини козметика за коса в България към този момент 15 години. Могат да се похвалят с хиляди лоялни и удовлетворени клиенти от цяла България. През годините съумяват да пренесат виртуалното „ женско царство ” и в най-големите градове в България с откриването на верига магазини Златна рибка в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. Тяхната задача е да се погрижат за вашата хубост и самочувствие! Вече повече от 15 години Златна рибка доставя най-хубавото от света на козметиката за коса на многочислените си клиенти - стотици хиляди! Златна рибка е  народен феномен без аналог, безпределно ентусиазъм и извор на грижа и хубост. Техният екип от експерти е тук за вас, когато и да е и за всеки въпрос в нови 140 кв.м. на равнище сутерен в Plovdiv Plaza Mall.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР