На 24 април bTV Studios пуска по кината екранизацията на

...
На 24 април bTV Studios пуска по кината екранизацията на
Коментари Харесай

Засукан свят на Мариус Куркински по кината от 24 април - slava.bg

На 24 април bTV Studios пуска по кината екранизацията на Мариус Куркински по едноименния роман на Николай Хайтов „ Засукан свят “. Освен в основната роля, актьорът влиза и в амплоато на режисьор на кино лентата, с цел да покаже на киноманите българския дух от предишното измежду вълшебен места в Родопите. Лентата споделя историята на Мильо - заченат извънбрачно в общество, което не приема това. Той е непрекъснато на ръба на живота и гибелта, на любовта и омразата, на отмъщението и прошката. Той е антигероят, дребният човек.

„ Всеки си има по една орисница, моите би трябвало да са били две! Цял живот едната рови да ме закопава, другата ме възкресява… Цял живот! Отпреди още да съм се родил.”, споделя героят на Мариус Куркински. В целия си живот той се бори със засукания свят, в който живее, и най-после в момент на прояснение осъзнава – „ Не може то така, приискало му се на някого да мре. Път трябвало да се измине! Вяра да се натрупа! Живот да се изживее!”

Продуцент и оператор на „ Засукан свят “ е Иван Тонев, а сюжетът е дело на Емил Бонев. В функциите влизат Камен Донев, Ана Пападопулу, Виктория Колева, Вяра Коларова, Велислав Павлов, Димитър Николов, София Бобчева, Димитър Рачков и Боряна Маноилова. „ Засукан свят “ е продукция на АРС Студио.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР