На 23 януари в полицията бил получен сигнал за откраднат

...
На 23 януари в полицията бил получен сигнал за откраднат
Коментари Харесай

Задържаха седем мъже в момент на разкомплектоване на краден микробус

На 23 януари в полицията бил получен сигнал за откраднат микробус „ Мерцедес Спринтер “, паркиран в ж.к. „ Хаджи Димитър “.

След извършени оперативни дейности било открито, че микробусът е откаран за разкомплектоване на адрес в Нови Искър и в границите на извършена полицейска интервенция, в хале на посочения адрес, чиновници на бранш „ Престъпления свързани с МПС “ разкрили мерцедеса в развой на разкомплектоване. На място униформените задържали петима мъже, други двама- на 35 и 36 години, съумели да избягат и да се укрият. При осъществените оперативно- издирвателни дейности, на 29 януари те били открити и арестувани.

След отчет на събраните материали по формираното досъдебно произвеждане в Софийска районна прокуратура двамата бегълци са привлечени като обвинени за закононарушение по чл.215 от Наказателен кодекс. Наложени са им ограничения за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 500 лв., на всеки. Останалите петима са разпитани като очевидци и освободени. Работата по документирането на незаконната им активност продължава.

...
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР