На 23 март ARK Invest, компанията за управление на инвестиции,

...
На 23 март ARK Invest, компанията за управление на инвестиции,
Коментари Харесай

ARK Invest купи още акции на Coinbase

На 23 март ARK Invest, компанията за ръководство на вложения, ръководена от Кати Ууд, закупи близо 269,928 акции в Coinbase посредством своите борсово търгувани фондове ARKK Innovation и ARKW Next Generation Internet.

Това се случи единствено ден откакто цената на акциите на Coinbase се намали заради издаването на от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC). Към момента на покупката общата стойност на закупените акции се равняваше на към $17.88 милиона.

Акциите на Coinbase се борят след Wells notice

Цената на акциите на Coinbase се среща с компликации, откогато компанията показа , че е получила известието, предупреждаващо за вероятни дейности по използване на законодателството от страна на SEC.

Акциите поевтиняха с към 21% и се потопиха до най-ниската си стойност от $64.27 след началото на търговията на 23 март. По време на писането на публикацията те се търгуват на цена от към $66 в следборсовата търговия.

Неотдавнашна продажба и покупка на акции на Coinbase от ARK Invest

Интересно е, че единствено два дни преди неотдавнашната покупка на акции на Coinbase, ARK Invest продаде 160,887 акции, притежавани от нейния борсово търгуван фонд (ETF) ARK Fintech Innovation. Това е първият път, когато някой от ETF-ите на ARK Invest се освободи от акции на Coinbase през 2023 година

Главният изпълнителен шеф на Coinbase, Брайън Армстронг също продаде акции на своята компания сред 17 и 20 март, единствено няколко дни преди известието от SEC и спада в цената на акциите.


 


Документите на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) обаче сочат, че изпълнителните шефове и вътрешните лица на Coinbase са сключили 10B5-1 проекти за продажби месеци по-рано и че този транш от продажби е бил в сходство с проект за търговия, признат на 16 август.

Твърдението на Coinbase за техните артикули за стейкинг

Междувременно, Coinbase неведнъж показа , че нейните артикули за стейкинг са радикално разнообразни от тези на Kraken, макар че на 9 февруари SEC реализира съглашение с Kraken , откакто съобщи, че нейните услуги за залагане се квалифицират като скъпи бумаги. Coinbase твърди, че нейните артикули за залагане не могат да бъдат универсално обозначени като скъпи бумаги.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР