На 23 март, 2019 бе подписано ключово споразумение за партньорство

...
На 23 март, 2019 бе подписано ключово споразумение за партньорство
Коментари Харесай

С карта за Банско вече могат да се карат ски в Швейцария

На 23 март, 2019 бе подписано основно съглашение за партньорство сред най-хубавия ски курорт в Швейцария - Вербие и най-хубавия ски курорт в България – Банско. И двата града са отличени, като най-хубави ски дестинации в своите страни от Световните награди за ски 2018 (World Ski Awards), оповестиха от офиса на концесионера на ски зоната "Юлен ".

По време на ски сезон 2019-2020 феновете на зимните спортове, които имат сезонни карти за един от двата курорта, ще имат неповторимата опция да карат три дни ски или сноуборд безусловно гратис в другия курорт: Тези, които имат сезонна ски карта за Банско и вършат директна резервация с партньорски хотели на Televerbier SA, ще имат право на три безвъзмездни дни ски по снежните скатове на Вербие, отбелязва в. „ 24 часа “.

Всички скиори, които са закупили годишнa ски карта за известния швейцарски курорт, ще могат да карат три дни ски в Банско, когато резервират своята отмора през туристическата организация „ Балкан Холидейз “. Най-голямата ски въжен превоз компания във френско-говоряща Швейцария Televerbier SA и концесионерът на ски зоната в Банско Юлен АД договориха извънредно атрактивни предложения за феновете на зимните спортове. Българската страна беше показана от кмета на Банско Георги Икономов и притежателя на концесионера на ски зона Банско Марк Жирардели, който започва това обещаващо и извънредно значимо партньорство с сътрудниците си Елоa Росие, президент на община De Bagnes-една от най-големите общини в Швейцария, и Laurent Vaucher, основен изпълнителен шеф на Televerbier SA. Двете страни се договориха да се подкрепят взаимно и да проведат взаимни маркетингови и рекламни акции. Споразумението е отлично начало за ползотворно съдействие сред двата ски курорта и е отлична опция за по-нататъшното им промотиране в дълготраен проект.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР