На 23 март, 2019 бе подписано ключово споразумение за партньорство

...
На 23 март, 2019 бе подписано ключово споразумение за партньорство
Коментари Харесай

С карта за Банско вече могат да се карат ски в Швейцария


На 23 март, 2019 бе подписано основно съглашение за партньорство сред най-хубавия ски курорт в Швейцария - Вербие и най-хубавия ски курорт в България – Банско. И двата града са отличени, като най-хубави ски дестинации в своите страни от Световните награди за ски 2018 (World Ski Awards), оповестиха от офиса на концесионера на ски зоната "Юлен ".

По време на ски сезон 2019-2020 феновете на зимните спортове, които имат сезонни карти за един от двата курорта, ще имат неповторимата опция да карат три дни ски или сноуборд безусловно гратис в другия курорт:

Тези, които имат сезонна ски карта за Банско и вършат директна резервация с партньорски хотели на Televerbier SA, ще имат право на три безвъзмездни дни ски по снежните скатове на Вербие.

Всички скиори, които са закупили годишнa ски карта за известния швейцарски курорт, ще могат да карат три дни ски в Банско, когато резервират своята отмора през туристическата организация Балкан Холидейз.

Най-голямата ски въжен превоз компания във френско-говоряща Швейцария Televerbier SA и концесионерът на ски зоната в Банско Юлен АД договориха извънредно атрактивни предложения за феновете на зимните спортове. Българската страна беше показана от кмета на Банско Георги Икономов и притежателя на концесионера на ски зона Банско Марк Жирардели, който започва това обещаващо и извънредно значимо партньорство с сътрудниците си Елоa Росие, президент на община De Bagnes-една от най-големите общини в Швейцария, и Laurent Vaucher, основен изпълнителен шеф на Televerbier SA. Двете страни се договориха да се подкрепят взаимно и да проведат взаимни маркетингови и рекламни акции.

Споразумението е отлично начало за ползотворно съдействие сред двата ски курорта и е отлична опция за по-нататъшното им промотиране в дълготраен проект. /24chasa.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР