На 23 април актьорът Малин Кръстев отпразнува 50-ия си рожден

...
На 23 април актьорът Малин Кръстев отпразнува 50-ия си рожден
Коментари Харесай

Бабата на Азис предрекла на Малин Кръстев голяма сполука

На 23 април артистът Малин Кръстев отпразнува 50-ия си рожден ден , а юбилеят му стана мотив за равносметка, разбра HotArena.

„ Сам съм, само че не уединен ”, сбит е за персоналния си живот Малин. Роденият по време на Великден артист се считал за огромен късметлия, само че избягвал да провокира ориста, разяснявайки триумфите си. Кръстев бил уверен, че дълготрайните проекти могат единствено да разсмеят Господ.

Когато бил дете, Малин се снимал в италиански филм. В масовката за някой лев взела участие и бабата на Азис – Станка. Прочутата ясновидка от Костинброд тогава не била изключително известна, само че мълвата за дарбата й бързо се разнесла измежду екипа. Участници в продукцията се изредили да тестват гадателските качества на колоритната ромка. На опашката с мераклии да надникнат в бъдещето си се наредил и невръстният Малин.

Баба Станка хванала ръката му и му споделила, че има протекция от висши сили, които го пазят „ от горе ” . „ На двете си ръце кръстове имаш ”, разкрила му мургавата ясновидка. Звездата на сериала „ Седем часа разлика ” не бил религиозен, нито свръхрелигиозен, само че случката го поразила. Едва след години, когато бабата на Азис добила всенародна известност, а предаване по Нова телевизия й посвети цялостен епизод, той разпознал дамата, която му е врачувала.
Баба Станка издъхна предходната година единствено няколко месеца, откакто сама предсказа гибелта си.

„ Това бе първата ми среща с паранормалното. Разбира се, за разлика от същинската стигма, по ръцете ми няма кръв, само че чувството, че има неразбираеми неща към мен, ме кара да се усещам по-особено ”, признава артистът, написа Уикенд.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР