На 22 август 2019 г. в своя канал в YouTube

...
На 22 август 2019 г. в своя канал в YouTube
Коментари Харесай

Корона до 29.05, криза до ноември’21: удивителната прогноза от 22.08.2019 на Ананд - slava.bg

На 22 август 2019 година в своя канал в YouTube 14-годишният Абигя Ананд предсказа с удивителна акуратност и епидемията от ковид, която ще докара и нова световна икономическа рецесия

За пандемията той постави период от ноември 2019 год., пик на 31 март 2020 година и постигане на било през април 2020 година На 29 май здравословно започваме да излизаме от сложния интервал и да управляваме процеса, предсказа още детето – знамение предишното лято в удивителното си астрологично тълкувание на хода на планетите. То описа даже за невижданите ограничения за разграничаване във видеото. Според неговото тогавашно мнение това е карма – т.е., нещо, което сме заслужили с държанието си. Той също по този начин счита още тогава, че гледането на телевизия в такива обстановки разболява повече – по този начин планува и световната инфодемия , за която 19 минути нееднократно пита.

Също като интервюираната от нас кралица на българската астрология Мира Кунева , Ананд предизвестява за неприятното слънчево затъмнение на 21 юни. Според момчето даже не е желателно да излизаме на тази дата.

Ананд се прочу публично още като 7-годишен, откакто даде изявление в авторитетния Индиан Таймс през 2013 година Оттогава той предсказва с невероятна акуратност цените на златото и среброто. Прогнозира иактуални тематики за развиването на Индия.

Още предишния август той първи съпостави съпротивата против идващия вирус с световна война. Война сред вируса и човечеството. И позна, че всички държавни управления ще се заемат с нея, което мнозина не имаха вяра.

Попитан по какъв начин позна, че куминацията, пикът ще чъде на 31 март, момчето споделя, че това е доста просто в астрологията. Марс се събира със Сатурн и Юпитер, а Луната – с Раху.

Това е необичайност, защото Марс Сатурн и Юпитер се смятат за най-мощните планети, защото са във външния пръстен на Слънчевата система. Следовательно, когато са изравнени, властта им над Земята е голяма.

Луны с Раху също е мощно съединения, тъй като Луната е обвързвана с водата, а Раху е комуникатор. 14-годишният астровундеркинд отбелязва, че преведено на езика на ковид това е бил пикът, в който би трябвало да се внимава за обществено разграничаване, заради разпространението на болестта по капков път.

На 29 май планетарната ос, която обрисувахме ще бъде счупена, което благоприятства лекуването, ще падне – допустимо и до нулата.

Не по този метод обаче стоят нещата с стопанската система. Там забавянето, както той дефинира срутва на международното стопанство, ще приключи едвам през ноември 2021 година Удивително е, само че тази прогноза на младежа от август предходната година идеално съответствува с данните, които изнася Кристалина Георгиева като началник на МВФ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР