На 21 юли, във виртуалното пространство се състоя световната премиера

...
На 21 юли, във виртуалното пространство се състоя световната премиера
Коментари Харесай

HONDA ПРЕДСТАВИ НОВИЯ CIVIC TYPE R

На 21 юли, във виртуалното пространство се състоя международната премиера на новото потомство на Civic Type R, чиито продажби стартират от септември в Страната на изгряващото слънце

Honda показа екстериора и интериора на „ горещия хечбек “ Civic Type R и разгласи, че той ще е още по-динамичен. Можете да наблюдавате премиерата му на формалния канал на Honda в YouTube.

■ Концепцията – “Ultimate SPORT 2.0 ”

CIVIC TYPE R 2023

С усъвършенствания на концептуалната разработка на предходното потомство модела, известна като Ultimate SPORT, новият Civic Type R бе основан с концепцията още веднъж да се трансформира в знак на скоростта и страстта от спортното шофиране.

■ Дизайн

Дизайнът се придържа към стилистиката на по този начин добре признатия на пазара Civic Hatchback, съгласуван обаче със спортния темперамент на Type R и отличната видимост за водача даже при рискови скорости.

CIVIC TYPE R

Раздутите калници красиво преливат към страничните панели и усъвършенстват аеродинамиката на каросерията.

Възможностите за цветове са към този момент повече и с изключение на станалия емблематичен за Civic Type R бял Championship White, в гамата към този момент участва и перленосивият Sonic Gray Pearl.

Интериорът се отличава с червени спортни седалки и стелки, които повдигат духа още с влизането в купето на автомобила и контрастират с черните панели, позволяващи на собствен ред на водача да се концентрира върху ръководството.

CIVIC TYPE R

Предните седалки са с тримерен дизайн с висока и мощна странична поддръжка по този начин, че водачът и пасажерът начело да се усещат изцяло предпазени даже и при разрастване на цялостния капацитет на Type R на спортна писта. Тапицерията към този момент е направена от високотехнологичен материал вид „ велур “, чийто висок коефициент на търкане понижава хлъзгането на тялото в обстановки на високо G при завой, неочаквани ускорение или закъснение.

Към общоприетия екран е прибавен и извънредният режим +R с фокус върху това водачът мигновено да разчита значимата информация по време на спортно ръководство, на пътя или на спортна писта. Горната част се демонстрира основната информация като оборотите на мотора, предавката, а долната действа като мултиинформационен екран с лични настройки. Оборотомерът със светлинна визуализация дава опция на водача да възприема интуитивно обстановката, без да се постанова лидерът да държи знака непрестанно под око.

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР