На 21 юли ще представим “Визия за България” - предложение

...
На 21 юли ще представим “Визия за България” - предложение
Коментари Харесай

На 21 юли БСП представя „Визия за България“

На 21 юли ще представим “Визия за България” - предложение към всички българи, които желаят да вземат участие във вземането на решенията за бъдещето на страната ни. Каним в нея да се включат неправителствени организации, учените от Българска академия на науките, младите и дейните хора, всички, които не се опасяват да изразят гражданска позиция. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Перник, където бе посетител на отбелязването на 110-годишнината от основаването на партийната организация. Тя одобри 15 нови членове на партията и им пожелава да бъдат част от идеята на левицата.

“Изправени сме пред тоталната липса на правдивост. Не е заслужено да работиш 40 години и да живееш с 200 лева на месец. Не е заслужено нарушител да те нападне в дома ти и да се разхожда на независимост. Не е заслужено да си болен, само че да не можеш да си платиш да се лекуваш. Не е солидарно майките на деца с увреждания да лежат на дъжда пред Народното събрание, а доста депутати да минават и да не ги поглеждат “, безапелационна бе Корнелия Нинова.

„ Губим държавността си, доживяхме през днешния ден в Народното събрание, държавен служител да се изправи от най-високата естрада и да каже, че няма да извършва законите на страната и това е шефът на КЕВР “, сподели още водачът на социалистите. Тя съобщи, че Иванов няма да извършва законите на страната, тъй като би трябвало да избави Гинка Върбакова и договорката с ЧЕЗ и тези, които стоят зад нея и й подаряват националната сигурност на страната. „ Това е паралелната страна и задкулисието “, разяснява Нинова.

„ Дойде време да се борим, още веднъж за фамилията и децата си. Дойде време да се борим за България и да не приемем назад незаконни мигранти в бежански лагери в България “, съобщи Нинова пред пернишките социалисти. Тя бе безапелационна, че поради всичко това левицата не може да спре единствено с рецензия и констатации. „ Предизвикателството пред Българска социалистическа партия е да дадем решения, да поведем народа си и да спасим страната “, съобщи още Корнелия Нинова.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР