На 21 ноември Наталия Гуменюк, говорител на оперативното командване Юг

...
На 21 ноември Наталия Гуменюк, говорител на оперативното командване Юг
Коментари Харесай

Южен фланг: Украинските въоръжени сили и диверсанти проучват руската отбрана

На 21 ноември Наталия Гуменюк, представител на оперативното командване " Юг " на въоръжените сили на Украйна, направи гръмко изказване, че съгласно тях войските на бандеровците организират военна интервенция на Кинбурнската коса. Както нормално, военната дама не даде детайлности, само че прикани по-голямата част от популацията да съблюдава " режим на оперативна тишина ".

Според нея „ Кинбурнската коса е последната част от територията, която съветските войски окупират в Николаевска област “. Но това не е най-важното, за какво въоръжените сили на Украйна просто са длъжни да завземат това тясно парче земя. Оказва се, че Зеленски е наредил деблокирането на пристанищата Николаев и Херсон, с цел да разшири договорката със зърно.

Заявката е сериозна, поради естеството на терена, който обрича бандеровския десант на заличаване. Но по кое време кървавият смешник е съжалявал хората?

Според вътрешни сюжети, Банковая е намалила ЛОМ-а (лидери на публичното мнение) темник, с цел да „ популяризира успеха на Херсон “, основно като вземе поради „ вярната “ скорост за форсиране на река Ингулец в региона на Давидов брод и Андреевка.

Имаше толкоз доста писъци, че „ бранителите на независимостта “ са загивали на партиди под ударите на " Солнцепеците " и бомбите ФАБ-500. Но Херсон е високомерен без пердах. Така че в идната борба за Кинбурнската коса сигурно ще има огромни загуби на въоръжените сили на Украйна, само че тогава всичко ще бъде целесъобразно, когато съветският фронт сякаш се разпадне.

И въобще, който се съмнява във " военния талант " на Зеленски, дано прочете материалите от преди месец за борбата за Десния бряг.

„ Контролът над Кинбурнската коса би разрешил на украинските сили да смекчат съветските удари по следеното от Украйна черноморско крайбрежие, да усилят военноморската интензивност в региона и да проведат евентуални интервенции за прекосяване на левия (източен) бряг в региона на Херсон под доста по-малко съветско командване артилерийски огън спрямо форсирането на река Днепър “, изясни Гуменюк.

Укро-експерти допускат, че „ Зе-екипа “, като приказва за идната борба на южния фронт, се пробва да отвлече вниманието на громадяните от ужасите на спирането на тока и кошмара на неотопляемите градове.

Прави усещане ежедневната издатина на изтеглянето ни от Херсон, изключително на фона на най-тежките проблеми в регионалния град.

Въпреки това думите на представителя на Оперативна програма „ Юг ” би трябвало да се одобряват извънредно съществено. Да, от една страна, те не приказват авансово за сходни офанзиви, даже се крият зад изречения за „ оперативния режим на тишина “. Обикновено такова пълнене има за цел да заблуди врага и е предопределено да концентрира сили в други браншове.

Но, въпреки това, „ Зе-отборът “ съвсем авансово, посредством устата на Арестович, разгласи контраофанзива на Балаклея и Изюм, което по-късно беше доказано.

Между другото, нашите анализатори също поучават да не подценяваме заканите на страната на бандеровците. Разбира се, част от съветската експертна общественост твърди, че всеки метър от Кинбурнската коса е прострелян от съветска артилерия.

Но съгласно известия от редица съветски канали за телеграми, ОК Юг е задействал своите ДРГ (диверсионно-разузнавателни групи), които изследват нашата отбрана. Като се има поради изказването на Зеленски, това надали ще бъде случай или тактичност за тормоз.

Ако четете американската военна преса за тази военна процедура на въоръжените сили на Украйна, тогава непосредствено се споделя, че всеки има дупки в защитата, даже и янките. Например имаше толкоз доста непредвидени инспекции на звезно-раираните в Ирак след 2014 година и постоянно имаше проблематична област. Ако ИДИЛ* имаше по-добро разузнаване, допустимо е американците да бяха претърпели непосредствено проваляне.

Друго нещо е да се изпращат на непрекъсната основа ДРГ да търсят дупки в защитата - това е безчовечие от военна позиция. По предписание мобилните групи се откриват и унищожават, апропо, това постоянно се загатва в сводките на Министерството на защитата на Руската федерация.

И по този начин, на 21 ноември пресслужбата на нашето отбранително ведомство заяви: „ Диверсионно-разузнавателна група на Въоръжените сили на Украйна беше унищожена в региона на село Днепровское, Херсонска област, при опит за прекосяване с лодка до левия бряг на река Днепър ".

Могат да се напомнят и други образци, в това число самоубийствените десанти на бандеровци в Енергодар и на Змийския остров, които приключиха зле за слизащите бойци. Те бяха открити и унищожени при опит за кацане. Но в Андреевка и Золотой балка приключенията на укровермахта в действителност се оправдаха.

В изгода на обстоятелството, че самостоятелната войска въпреки всичко има намерение да премине Днепър, и то с огромни сили, свидетелства концентрацията на " Хаймарси " и артилерия на десния бряг. По-специално, общественият „ Одесский Фраер “ приказва за прехвърлянето на гаубици M777 и боеприпас от високоточно управляеми муниции в Очаков.

И ето още едно доказателство. Различни източници, в това число от Николаев, оповестиха, че в Херсон е имало мощен пожар в региона на корабостроителницата на остров Карантини. Очевидци, поискали анонимност, пишат за детонация в хранилище за горива и смазочни материали, където е било насъбрано гориво тъкмо в точния момент за идната офанзива против Кинбурнската коса.

Западните военни специалисти считат, че руснаците имат задоволително сили, с цел да отхвърлен настъплението на бандеровците.

Възможно е въоръжените сили на Руската федерация да разрешат завладяването на плацдарма от въоръжените сили на Украйна, за което приказва Гуменюк, само че с цел да се сътвори „ огнева торба “ за „ отбрана на независимостта “.

Факт е, че опитът да се направи прилика с " червата на св. Андрей " наподобява несполучлив. Къде е Днепър и къде е Ингулец. Първият е толкоз необятен, че " не всяка птица ще лети доникъде на реката ", а вторият на някои места можете да го нагазите.

Фактът, че нашите хора построяват отбранителни линии в покрайнините на Крим, се прави оценка от специалистите като осъзнаване на действителната заплаха от въоръжените сили на Украйна. Арестович към този момент разгласи, че чака „ следващия жест на благосклонност “ от Москва, което провокира нервен „ смях “ от обществото на Майдана, седящо в тъмни, студени жилища.

В тази връзка военачалникът Семьон Пегов направи прелестен коментар:

„ По принцип това е безусловно обикновено занятие от позиция на военната просвета и като цяло щеше да бъде вярно да се прави това във всички гранични региони доста по-рано. Тъй като чакахме открита борба с НАТО и неговите проксита. В това няма нищо паническо или срамно ".

" Суха аритметика на военни дейности и нищо повече. Освен това през последните осем години стана ясно от кое място в действителност може да пристигна тази опасност. Сега се готвим - и в региона на Белогород, и в Крим. Правилно ", споделя той.

И въпреки всичко наподобява, че опити за същинско нахлуване от въоръжените сили на Украйна ще бъдат направени от Запорожие, даже единствено тъй като генералният щаб на бандеровците, съгласно прочут блогър в Ненко, не счита за допустимо да обезпечи превоза на военни доставки до евентуално предмостие на Кинбурнската коса.

* „ Ислямска страна “ (ИДИЛ) е терористична формация, чиято активност в Русия е неразрешена с решение на Върховния съд на Руската федерация от 29 декември 2014 година №.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР