На 21 май 2007 г. жителка на град Джаксън, щата

...
На 21 май 2007 г. жителка на град Джаксън, щата
Коментари Харесай

Момиче, което твърди, че е посетило Междугалактическа база изчезва безследно

На 21 май 2007 година жителка на град Джаксън, щата Уайоминг, изчезва безследно. Предния ден тя се приготвя за изпит и както нормално преди значимо събитие си ляга рано. Тогава изчезва …Родителите й твърдят, че всички прозорци и порти в къщата са били заключени сутринта и ключовете са били на мястото им. Изчезналата Патриша Лайънс не е могла сама да напусне къщата и да я заключи.Изчезването провокира ужас в дребния град. Полицията на града, а по-късно и на целия щат Уайоминг, стартира незабавно търсене на изчезналото момиче. Не са открити улики или доказателства за бягство. На четвъртия ден Бела, другарка на Патриша, декларира, че малко преди изгубването си тя е говорила за това по какъв начин е почнала да „ получава телепатични известия “.В този миг момичето стартира да има тежки рецесии на мигрена и кървене от носа. Никой не й има вяра, а прегледът при доктор не разкрива никакви здравословни проблеми.В края на едноседмично търсене обезверените й родители получават известие от щерка си. Тя написа от чужд телефонен номер, че се намира в Къркланд Лейк, Онтарио. За по-малко от седмица момичето обикаля повече от половината страна и се озовава в прилежаща Канада. Като се има поради, че Патриша не е употребила превоз, а и по принцип в този интервал е невероятно да се стигне до такава степен на автостоп, казусът заинтригува полицията.
Местните лекари преглеждат момичето и не откриват признаци на дехидратация или някакви пострадвания. След като се завръща сполучливо в Джаксън, тя споделя на полицията и родителите си невероятна история, даже е мощно разчувствана, защото е „ посетила извънземна база “.Патриша оповестява, че в продължение на към два месеца „ получава телепатични известия от непознати същества “. Изглежда, сякаш подслушва нечий диалог. Говорят общо три разнообразни гласа. Езикът, употребен от непознатите, е неясен за нея.В същата нощ, когато изчезва, тя е събудена от чужд глас, единствено че този път той идва някъде от горната страна, а не от вътрешната страна в главата й. Момичето отваря очи и вижда, че не е в спалнята си, а в тясна ниша в стената.Докато се пробва да стъпи на пода, тя с смут вижда, че няма под. Вижда, че е в тръба, която съставлява продълговата зала с доста дупки по стените. Някои от тях са заети от спящи неразбираеми същества и хора.Момичето прави крачка и усеща, че макар неналичието на под, тя безусловно върви във въздуха и не пада. Тогава Патриша взема решение да се разноски в непознатото място. Изведнъж е подета от въздушна бликам, като че ли от невидима ръка, и ориентирана към закръглена дупка.Вратите на дупката се отварят и тя влиза вътре. Вижда милиарди бели дребни кубчета, наподобяващи на рафинирана захар. Взима едно от тях, само че не смее да го опита.След малко влизат три същества, доста сходни на октоподи или калмари. Те са облечени в черни гащеризони, а на главите си имат специфични апарати, евентуално за дишане.

 1 - Момиче, което твърди, че е посетило Междугалактическа база изчезва безследно
Когато я виждат, те се стряскат, трансформират цвета си от зеленикаво на алено и се втурват да бягат. Тогава „ невидимата ръка “ или въздушната бликам я изтласква от стаята и я спуска няколко десетки етажа по-надолу. Там към този момент я чакат … Едва в този миг Патриша осъзнава, че не диша, защото тялото й не се нуждае от О2, с цел да съществува на това място.Около 20 извънземни стоят ситуирани в полукръг на горния етаж. Самото момиче е по-долу на дребна платформа, където светлината е слаба. Известно време създанията разискват нещо и жестикулират.Но защото са зад стъклена структура не е допустимо да ги чуе, само че Патриша мисли, че даже и да ги чуе няма да разбере нищо, защото явно не поддържат връзка на човешки езици.Четете още: Н. Т. Айсли: „ Бях отведена в загадка Лунна база на влечуги, Сиви и хора … “След малко пред момичето се появяват стотици надписани Галактики. Патриша схваща, че е помолена да уточни от кое място е, само че уви, имената са на чужд език. Тя стартира да търси Млечния път, и когато съумява да го уточни, пред нея се появява холограма на нашата Галактика.Благодарение на знанията си по астрономия тя открива Слънчевата система, а по-късно и Земята. Отново стартира някаква полемика, само че този път е по-дълга, като че ли минават часове. Патриша се усеща доста изтощена и стои изправена с последни сили. Холограмата изчезва и тогава светлината угасва. Момичето сяда на пода от изтощение.Не е ясно дали съществата са проверявали знанията на момичето или в действителност са питали от кое място е.Въздушната бликам я връща в стаята с бели кубчета. Едно от тях полита към устата на Патриша и тя го изяжда. Веднага се почувства заредена с сила. Този път тя желае да изяде още няколко, само че няма време – още веднъж е изпратена в стая, където има към 20 извънземни.

 Междугалактическа база
Междугалактическа базаХолограмата още веднъж се появява пред момичето. Много от Галактиките се оказват със зеленикаво-син цвят, а някои са в жълто. Млечният път е черен, както и няколко други. В този миг в главата й още веднъж се появяват гласове и тя усеща мощна болежка в слепоочията и челото.Когато стартира да се гърчи от болежка гласовете замлъкват. Патриша губи схващане и се разсънва в ниша в стената. Тя не знае какъв брой време е минало. Не може да спре да мисли за холограмата, в която Млечният път е оцветен в черно.Според нея, „ най-вероятно това значи, че представителите на нашата Галактика към момента не са влезнали в Космически съюз или Асоциация “.Патриша има вяра, че:„ Поради невъзможността да поддържаме връзка телепатично и ниското ни равнище на софтуерно развиване, ние, хората, владеем единствено нашата родна планета. В Космоса хората няма да оцелеят и заради агресивното си и брутално държание човечеството не е претендент за пълноправно участие в Междугалактически асоциации. “На идващия ден тя е сложена в стъклена капсула и тялото й е сканирано с устройство, доста сходно на това за Ядрено-магнитен резонанс. Взимат й кръв, няколко косъма, отрязват й ноктите. След известно време е върната на Земята, в Къркланд Лейк, облечена в пижамата си. Патриша не помни повече детайлности. Тя доста би желала да се върне там, което неведнъж е признавала.От 2007 година минават няколко години и казусът на Патриша е съвсем пропуснат. Но през 2011 година тя още веднъж изчезва …През 2018 година в изявление Майкъл Лайънс, бащата на Патриша, споделя, че „ в случай че щерка му е щастлива там, където е, тогава той е подготвен да одобри обстоятелството, че в никакъв случай повече няма да я види “.Никой не съумява да я откри, а околните й към момента чакат вести от щерка си.Може би тя е един от дребното представители на човешката раса на този Междугалактически транспортен съд …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР