На 20 юни великолепната актриса навърши 50 години, а ние

...
На 20 юни великолепната актриса навърши 50 години, а ние
Коментари Харесай

Не трябва да си гола, за да бъдеш секси ♥ Никол КИДМАН на 50

На 20 юни превъзходната актриса навърши 50 години, а ние споделяме сантименталната й фотосесия за Vogue Magazine Australia

Като дете се явих на прослушване за ролята на ангел в пиеса за Рождество. Не я получих. Затова пробвах с ролята на Дева Мария – не я получих. Накрая изиграх овцата, което стоеше тъкмо до дребния Иисус.

Когато се откажете от желанието да контролирате своето бъдеще, ще се сдобиете с повече благополучие.

Аз съм жена, майка, щерка, сестра. Аз съм същински човек, живеещ в този свят. За мен, разискването на прекомерно персонални неща е неверно и ме кара да се усещам по този начин, като че ли предавам себе си и своите деца.

Винаги съм желала да се омъжа под светлините на свещи. Мисля, че това е най-красивото зарево на света, в което има нещо токова магично и духовно.

Много е самоуверено да се влюбиш. Трябва да желаеш да се довериш на някого другиго – с цялото си създание, и това е доста мъчно, в действителност мъчно и самоуверено.

Обичам да играя, само че е доста по-забавно, когато заведа децата в Зоопарка.

Наистина е доста необичайно – не ме е боязън от змии и паяци, само че се опасявам от  пеперудите. Има нещо доста злокобно в тях, нещо доста странно…

Не би трябвало да си гола, с цел да бъдеш секси.

Имам тяло на момче. Бих предпочела да имам повече извивки, тъй като мисля, че това е красиво. Наистина бих желала тялото на Джей Ло повече, в сравнение с моето.

Вярвам, че колкото повече получаваш, толкоз повече би трябвало да връщаш на света. Важно е, да не се фокусираш прекалено много върху себе си.

Никога не чета публикациите на кино-критиците. Гордея се с филмите, в които съм играла.

Снимки: Nicole Kidman by Will Davidson – Vogue Magazine Australia, January 2017 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР