На 20 юли 2017 г. светът на музиката губи един

...
На 20 юли 2017 г. светът на музиката губи един
Коментари Харесай

Секс култовете – най-жестокото предизвикателство на ФБР

На 20 юли 2017 година светът на музиката губи един от най-хубавите гласове на различния рок – въпреки и мнозина да преглеждат групата Linking Park като забавен хибрид сред метъл и рок – Честър Бенингтън. Самият вокалист дълго време се пробва да скрие обстоятелството, че е бил жертва на полов тормоз като дребен и дълго време се е опитвал да се пребори със завещаните демони.

Разбира се, той не е единственият попаднал в този лист. По една или друга причина, децата постоянно носят един доста тежък кръст и прекарват живота си в опити да излекуват всички породени контузии. Сексуалните похищения против тях никога не може да се считат за закононарушение, което минава под радара. В последните години забелязахме разкриването на някои имена като Джефри Епстайн, последван от Робърт Кели и още редица други завладяващи имена, в това число Майкъл Джаксън. Градските митове за полов трафик и основаването на сходни кръгове въобще не са малко.

 Eyes_Wide_Shut_(1999)

Снимка: By Source, Fair use, https://en.wikipedia.org/w/index.php?curid=56814432

Много скоро започнаха да се появяват и завладяващи филми, чийто сюжет дълго време оставя много въпросителни. През 1999 година Стенли Кубрик дава на света следващото завладяващо заглавие „ Широко затворени очи “ и малко по-късно умира, освен това без да е посочил каквито и да е признаци на влошено здраве. Самият филм е паметен за времето си и разкрива един доста забавен метод, по който висшите кръгове на обещано общество пируват своето охолие. Очевидно е, че тъкмо това заглавие най-вероятно е съумяло да разсъни доста ползи. Филмът по този начин и не съумява да се приключи по истинския план. Истинската концепция най-вероятно няма да бъде забелязана – в никакъв случай.

 Amblin_poster

Снимка: By Source, Fair use, https://en.wikipedia.org/w/index.php?curid=25676972

Мнозина най-вероятно не знаят кой е първият филм на Стивън Спилбърг. Въпросното заглавие Amblin излиза на бял свят през далечната 1968 година Това е късометражен филм, който споделя историята на двама души – мъж и жена, които пътуват до крайбрежията на Тихия океан на автостоп. Няма никакъв разговор в целия филм, само че се вижда ясно, че мъжът защищава доста съществено своя китарен калъф.

На финалът дамата го отваря и попада на нещо, което съгласно истинската версия е доказателство, че сътрудникът в това странствуване не е хипи със свободен дух, а човек с специалност. Съдържанието на куфара е книга „ Градът и звездите “, тоалетна хартия, алкохол, вода за уста, очистително, панталон и риза, обувки и някои други забавни такъми.

Макар и до през днешния ден да се счита, че героят е службогонец, някои критици припомнят, че нормално това било належащо на всеки педераст и педофил в оня интервал от време. Разбира се, това е единствено интрига, само че дано не забравяме, че след този филм, Спилбърг получава финансиране за доста други, като че ли е открехнал вратата, с цел да заяви, че всичко към този момент е ясно и познато. А и тази година разбрахме, че щерка му има намерение да преследва специалност като порно актриса, което в допълнение основава въпроси като: какво се случва в Холивуд?

Ако си спомняте първите два сезона на „ True Detective “, най-вероятно сте забелязали същия почерк, едвам по-късно стана ясно, че Ник Пицато приказва много дълго с същинските детективи, които са разследвали секс фетиш почти по същото време в Тексас. До огромна степен създателят на този безценен камък е имал опция да гребе ентусиазъм от извора. Вторият сезон също разкрива една мини версия, показана при Кубрик. Откъде стартира порочният кръг и какво кара хора с толкоз висок стандарт на живот да правят този тип закононарушения.

Архивите на ФБР имат какво да предложат по тази тематика. През 1992 година Кенет В. Ланинг – контрольор по поведенчески разбор – следи доста съществено разрастващата се наклонност и за жалост потвърждава, че човек остава едно от най-жестоките същества на планетата. Почитателите на сериала „ Mindhunter “ най-вероятно са осведомени с метода на работа на този тип експерти и въпреки развлекателната промишленост да се пробва да покаже работата на експертите, би трябвало да не забравяме и идващия факт – на лента всичко се движи по повърхността на закононарушение от най-жесток тип.

Кенет споделя, че за първи път чува за сатанинските култове през 1983-1984 година и откакто към този момент има насъбран опит в специалността е податлив да повярва без особени запаси. В началото се приказва единствено за няколко случая, в които хора с избрана позиция могат да извършат най-безумни ритуали, приключващи със гибел. В течение на времето случаите се покачват. Когато децата попадат в полезрението на сатанисти и други странни организации, Кенет към този момент няма избор, с изключение на да посвети живота си в преследването на този тип нарушители. Неговият труд е на практика 18-годишна борба, чиято съществена цел остава повдигането на завесата, разкриването на причинителите и основаването на модел за бързо идентифициране.

Тези дейности не идват без последици, създателят споделя, че постоянно самият той е считан за сатанист, съумял да се вгради в мрежите на ФБР и по този метод да прикрива следите на всички останали. Основният проблем за толкоз доста свободни педофили е неналичието на доказателства. В множеството случаи проверяващите могат доста бързо да разпознават причинителя, само че в следствие съдът няма по какъв начин да реагира и няма по какъв начин да употребява събраните доказателства, с чиято помощ да оформи обвиняване. И освен това, представителите на тези кръгове са майстори в операцията, специалисти в промиването на мозъци, осъществяването на най-различни жертвоприношения и даже канибализъм.

Проблемът, най-малко за американското общество, значително е фактът, че всички отхвърлят съществуването на сходен проблем. От друга страна, от 90-те години на предишния век до през днешния ден, сходни закононарушения се случват на дневна база. По време на следствието, порнографската промишленост с деца се прави оценка на стойност от близо 5 милиарда $ – през днешния ден най-вероятно е повишила доста своята стойност. Отново тогава, заради простата причина, че може би този материал се счита за морално стар, повече от 50 000 деца са отвлечени и към момента са в неопределеност.

Основен проблем е фактът, че през 50-те и 60-те години на предишния век, педофилът се разказва като човек от храстите с торба бонбони, дебнещ дребни деца. Едва ли сме не запомнили горните редове, където причинителите се оказват някои от най-богатите и заможни хора в международен проект. Интересен факт е, че за създателя на този труд, причинителите са единствено едната страна на медала – другата са децата, които съгласно самия създател надалеч не са ангели. Живеем в общество на крайности и никой не може да одобри обстоятелството, че единствено причинителят е изверг в картината. А и е мъчно да забравим още една детайлност, децата също са човешки същества, които дават отговор на вниманието и привличането.

Също по този начин е смущаващо, когато контрольор види смеещи се деца в някои от всички типове клипове. Това обаче основава идващият проблем, погледът към насилниците разрешава на детската проституция да се пренебрегва. Според някои специалисти, множеството такива порочни кръгове най-често притеглят момчета, само че има и нещо друго, съгласно специалистите, огромна част от случаите са обвързани с детска проституция, което няма нищо общо с другия тип закононарушение. През 70-те години на предишния век голям брой женски придвижвания стартират да разкриват сходни случаи и да получават светлината на прожекторите. В множеството случаи се оказва, че насилниците са близки родственици и другари.

Очевидно индивидът с шлифера е пресъздаден извънредно зле. След това отстъпва мястото на сатанистите. Отново подсещаме, че през 80-те години на предишния век, повече от 50 000 деца изчезват годишно от територията на Съединени американски щати. Статистиката за Европа не може да се удостовери, заради обстоятелството, че липсва групова база данни, която да пресметна. Друг проблем е фактът, че криминологията постоянно ще употребява демонологията за основаването на злодеи. В множеството случаи, всеки хванат съумява да се оправдае с религията, да приказва за зли същества, които го карат да извърши закононарушение. С това изказване се открива обяснима причина за осъществяването на този тип закононарушения, само че в действителност никой не може да знае какви са претекстовете на един човек.

 gettyimages-3374052-594x594

Според класификацията, типовете полова педофилия се разделят на три графи: солови осъществявания, директни и синдикални. Соловите са тези случаи, в които един човек пази всичката информация за себе си в персонален списък. Следващата стъпка е откриването на други „ фенове “ на концепцията, където стартира размяната както на фрагменти, по този начин и на жертви. Синдикалният тип е може би един от най-зловещите, там се изготвя повсеместен и приключен картелен тип. Откриват се жертвите, основава се порнография, доставят се деца за директни полови услуги и се поддържа мрежа от клиенти. До последното равнище се доближава посредством много съществени условия, само че в случай че обърнем внимание на господин Епстайн, най-вероятно ще си спомните, че едно от всички обвинявания беше обвързвано с изпращането на три девойки от Франция, които по-късно са върнати назад в дома си.

Бяха открити тонове фотоси и фрагменти на всяка една негова партньорка. Много значимо изискване за съществуването на сходно тестване е точно основаването на доста добра контролираща мрежа. Най-вероятно може да си спомните какво разказваха някои от посетителите в имението на Майкъл Джаксън. Човекът издига в фетиш себе си, легално основава цялостен екип, който да търси гении и най-сетне съумява дотам да ухажва родителите на своите жертви, с цел да може да ги получи непринудено. Ситуацията при Робърт Кели не е по-различна, както го разказват в едно от многото изявленията, той е флейтистът, който изкарва всички деца от града благодарение на музиката си.

Ритуалните кръгове се разпознават като цяла армада от офанзиви – физически, прочувствени, ментални, духовни и доста други. Основната цел е превръщането на най-близките в същински врагове, а след тях се подрежда обществото. Защита може да бъде получено единствено и само при своя принудител или насилници. Харизматичното владичество на уредниците оставя диря вечно върху своите жертви, което би обяснило значително за какво всички избират да премълчват, с което в допълнение разрешават съществуването на сходни организации. А за жалост има задоволително действителни образци, които потвърждават тъкмо това.

Стиг Ларшон споделя доста добре своите следствия под формата на романи. Можем да открием историята на Джим Джоунс, чийто фетиш най-после взема решение да се самоубие. Макар и множеството да го преглеждат като еретик, Джим е педераст, чиято съществена концепция е да приютява някои от своите миряни при себе си. Кейт Ранири е друга забавна персона. Неговите „ духовни бизнес каузи “ съумяват да рекрутират стотици хора и в някои от най-извратените му култове ще се употребява и нажежено желязо за маркиране на подчинените. Проблемът за този тип закононарушения се показва точно в дълбочината и комплексната форма, в която се разпростира. Почти всяка година се оповестява за разбиването на сходни организации, само че точно тези влечения могат да се окажат световна злина.

Последните данни демонстрират, че в Белгия е разрушена организация, която оперира допълнително от 44 страни. Подобна информация би трябвало да накара мнозина да се замислят какво вършат проверяващите, с цел да не могат даже да усетят, че зад завесите се случва нещо толкоз злокобно и грубо? Една инспекция в интернет търсачката ще покаже още по-жестоката истина – такива закононарушения се случват всеки ден и съвсем всяка страна съумява да залови дребна част от причинителите.

Можем още в този момент да се обзаложим, че в идващите години и някои други забавни имена ще се появят в медийното пространство и ще разкрият следващата доза горчива истина. Както виждаме в историята, този тип закононарушения са извънредно остаряла процедура, която към момента не може да бъде разпозната тъкмо. Особен проблем е фактът, че сходни порочни кръгове постоянно притеглят известни имена, с чиято помощ мълчанието става обезпечен закон.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР