На 20 януари отиващият си американски президент Доналд Тръмп ще

...
На 20 януари отиващият си американски президент Доналд Тръмп ще
Коментари Харесай

Тръмп планира голяма изненада за Байдън по време на инаугурацията

На 20 януари отиващият си американски президент Доналд Тръмп ще организира огромно събитие, с цел да „ засенчи “ встъпването в служба на своя правоприемник Джо Байдън, оповестява Independent, базирайки се на неизвестен източник от обкръжението на ръководителя на Белия дом.

Той ще лети до Флорида на Air Force One и ще приказва в хангара на летището там, обявявайки желанието си да се кандидатира още веднъж през 2024 година

Отиващият си американски президент Доналд Тръмп ще организира огромен протест на опозицията на 20 януари, с цел да „ засенчи “ встъпването в служба своя правоприемник Джо Байдън, оповестява The Independent, базирайки се на неизвестен източник, от обкръжението на ръководителя на Белия дом.

Според наличната информация той има намерение да лети до Флорида на Air Force One и да приказва там в хангара на летището, като разгласи желанието си да се кандидатира още веднъж през 2024 година.

В същото време Тръмп ще пропусне церемонията по встъпването в служба на Байдън и даже няма да предложения него и брачната половинка му в Белия дом, както изисква традицията. Опитът на отиващия си президент да притегли вниманието надали ще изненада някого, тъй като той от дълго време приказва за желанието си да бъде определен през 2024 година.

Досега обаче няма публични известия, само че неотдавна, говорейки пред националния комитет на Републиканската партия, той призна, че би желал да взе участие в президентската конкуренция. „ Тези четири години бяха невероятни, сподели Тръмп. - Опитваме се да ги удължим с още четири. Ако не се получи, ще се забележим след четири години. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР