На 20-ти септември – вторник, музикантите от Плевенска филхармония, солистите

...
На 20-ти септември – вторник, музикантите от Плевенска филхармония, солистите
Коментари Харесай

Тази вечер Плевенска филхармония свири благотворително в Карлово

На 20-ти септември – вторник, музикантите от Плевенска филхармония, солистите Хилда Казасян, Васил Петров и Теодоси Спасов, дружно с Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов, под диригентската палка на Борислав Йоцов, ще поднесат в Карлово концерта „ Да послушаме кино “.

Както към този момент съобщихме, концертът беше включен изключително в програмата на Плевенска филхармония и средствата от него ще бъдат в поддръжка на потърпевшите хора след бедствието в Карловско.

Концертът е довечера от 19:00 часа в НЧ „ Васил Левски “ в Карлово.

Директорът на Плевенска филхармония Любомир Дяковски показа особено за Дарик радио:

„ Преди седмица с музикантите Хилда Казасян, Васил Петров, Теодоси Спасов, Христо Йоцов и Боби Йоцов взехме решение да дарим средства на потърпевши от наводнението в община Карлово. Днес нашите 10 хиляди лв. ще отидат по 5000 за Кметство Каравелово и Кметство Слатина. Това са персонални средства – наши и на нашите сътрудници и ние с голямо наслаждение ще представим довечера плана ни „ Да послушаме кино “. Това са мелодии и песни от българското кино, с които всеки от нас е израснал, и дано жителите на град Карлово бъдат в 19:00 часа в читалище „ Васил Левски “.

Музикантите от плана „ Да послушаме кино “ са решили билетите за концерта в Карлово да бъдат на символичната цена от 5 лв., като за пенсионери и деца входът ще е свободен, сподели Любомир Дяковски.

„ Смятам, че това не е нещо извънредно или показно, а е просто едно възприятие на човечност и съпричастие към хората, които сполетя бедствието в община Карлово “, сподели още Дяковски.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР