На 20 септември в ефир на bTV стартира първият по

...
На 20 септември в ефир на bTV стартира първият по
Коментари Харесай

Папараци – ново 20! стартира на 20 септември - slava.bg

На 20 септември в ефир на bTV започва първият по рода си комедиен таблоид у нас – „ Папараци – ново 20! “. Уникалното шоу, което няма аналог в телевизионния ефир у нас ще сложи родните звезди още веднъж в центъра на вниманието, само че гледната точка този път ще бъде друга и…хумористична.

В напълно новото лично студио ще влезе една от най-емблематичните водещи у нас – Мария Игнатова. Тя е подготвила специфична селекция от „ 20-те въпроса на Мария Игнатова “, които ще бъдат в основата на нейните срещи-разговори с гостите й. Чаровната водеща дава обещание да разкрие тайните на звездите, само че по един неналожителен и другарски прям метод.

Актьорът Даниел Пеев – Дънди е най-уникалното „ ново 20 “ в комедийния таблоид. Основната задача на ко-водещия е да изненадва Мария всякога и да даде още един взор към госта в студиото. Дънди ще бъде всичко, което се постанова да бъде в предаването – роля, която той с усмивка и възприятие за комизъм е подготвен да извършва.
Дънди ще има и своя графа в специфичното цифрово наличие на „ Папараци – ново 20! “ в уеб страницата btv.bg. Той ще дава препоръки на хората по какъв начин да се оправят със светския живот, да вземем за пример. В интернет пространството почитателите на шоуто ще могат да гледат още известната графа – “Hate park”и специфичните срещи на Бети Методиева с посетител звездите преди и след присъединяване им в „ Папараци – ново 20! “

Хитовата графа „ Мирон става ВИП “ ще продължи да бъде главен акцент в „ Папараци – ново 20! “. Историите на изрусения интелектуалец, който търси смисъла на съществуването на светския хайлайф, ще бъдат още по-колоритни и парадоксални.

Продуцент на „ Папараци – ново 20!” е Междинна станция.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР