На 2 март Меркурий ще отслаби позициите си, преминавайки в

...
На 2 март Меркурий ще отслаби позициите си, преминавайки в
Коментари Харесай

Меркурий в Риби от 2-ри март: започват две сложни седмици, какво да очаква всяка зодия

На 2 март Меркурий ще отслаби позициите си, преминавайки в знака Риби, което изцяло ще го лиши от силата му. Това ще бъде сложен миг за съвсем всеки знак от зодиака, по тази причина астролозите дават дребен, само че значим съвет на всеки от тях.

Според публикацията ни за, на 16 март ще забележим усъвършенстване в астрологичната конюнктура. Венера още веднъж ще възвърне силите си, а два дни по-късно и Меркурий ще върне силата си. 

Оказва се, че би трябвало да издържим единствено две седмици, които ще отлетят много бързо, само че ще носят своите провокации. Следвайте простите рекомендации на специалистите, с цел да не изпаднете в сложна ситуация и да останете незасегнати в региона на работата и финансите, връзката и любовта, тъй като Меркурий ще повлияе на всяка една от тези сфери.

Ето какво да чака всяка зодия от този комплициран интервал:
 Меркурий в Риби от 2 март: какво да чака всяка зодия  Меркурий в Риби от 2 март: какво да чака всяка зодия  Меркурий в Риби от 2 март: какво да чака всяка зодия  Меркурий в Риби от 2 март: какво да чака всяка зодия
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР