На 1юни 2019г. отвори врати Център за Социална Рехабилитация и

...
На 1юни 2019г. отвори врати Център за Социална Рехабилитация и
Коментари Харесай

Да помогнем на децата с аутизъм! Те са уникални!

На 1юни 2019г. отвори порти Център за Социална Рехабилитация и Интеграция „ Живот под дъгата “ за деца с разстройства в аутистичния набор. Той бе построен, оборудван и обзаведен единствено с доброволни вноски и дарения: строителни материали, PVCдограма, осветителни тела, климатици, подови настилки, маси, бюра, столове, компютърна техника и други, за което сме признателни на всички наши донори, другари и симпатизанти на идеята ни.

Центърът е първият във Варна и четвъртият в България(2 в София и 1 в Плевен) за деца с разстройства в аутистичния набор. Асоциация „ Да съхраним дамата “ управлява и ръководи тази почасова обществена услуга по контракт с Община Варна.

Споделяме с Вас нуждата от профилирани образователни и дидактически материали, от финансови средства за закупуване на система „ монтесори “, за образователни екскурзии, за лечебен лагер през ваканциите. За естественото обслужване и действие на детския център е нужен микробус или леко моторно транспортно средство.

Заповядайте при нас! Ще се радваме да Ви посрещнем и да Ви срещнем с нашите специфични ученици, с техните благоприятни условия и потребности. Благодарим Ви!

Уважаеми дами и господа, скъпи съграждани, Разчитаме на Вашата поддръжка и добротворство! Предварително Ви благодарим!

За повече информация на тел.: 052/ 600 137, моб.: 0895/770120 Лице за контакт: Д-р Йорданка Ненчева- Председател Поля Златилова- Управител, тел.: 0878309137 www.woman-bg.bg; E-mail: [email protected]

Парични дарения може да се преведат по банкова сметка: Банка ДСК ЕАД BIC: STSABGSF; IBAN: BG82STSA93000005872546 Асоциация “Да съхраним дамата ” за Център за Социална Рехабилитация и Интеграция „ Живот под дъгата “ за деца с разстройства в аутистичния набор. Предоставят се контракти за дарения, приемо– предавателни протоколи и така нататък

Хуманитарната идея ще успее с Ваша помощ!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР