На 19 септември във Великобритания ще се състои държавното погребение

...
На 19 септември във Великобритания ще се състои държавното погребение
Коментари Харесай

Без пуканки. Погребението на Елизабет II ще се излъчва по кината

На 19 септември във Англия ще се състои държавното заравяне на кралица Елизабет II. В деня, който е разгласен за празник, доста английски кина в чест на почитта към Нейно Величество няма да работят, само че има доста, които ще отворят порти за публиката, само че вместо филми и пуканки, посетителите чакат излъчването на погребението, пише Метро.

Основни мрежи като Cineworld, Odeon, Showcase и The Light няма да работят. Въпреки това по-малките оператори, в това число Curzon и Arc, взеха решение да покажат погребението гратис, отменяйки останалите стратегии този ден.

„ Трябва да вземем решение да покажем общественото заравяне на Нейно Величество Кралицата в понеделник, 19 септември, от 11:00 часа. Това е гратис събитие, само че се изисква предварителна резервация. Няма да има други представления, до момента в който се излъчва погребението ”, казаха в Twitter представители  на Arc networks.

UPDATE:,,,, & many individual cinemas will screen Queen Elizabeth II`s funeral for free on Monday, September 19.

Odeon, Cineworld & Showcase are among those to close all day.

Story:
— Screen International (@Screendaily)  
 
Веригата Vue, която има 80 кина в цялата страна, съобщи, че е отменила плануваните прожекции за понеделник, само че ще отвори избран брой зали за проявление на погребението.

„ Местата ще бъдат свободни и ние ще затворим нашите търговски щандове, само че ще предлагаме безвъзмездна бутилирана вода по време на излъчването. Също по този начин ще покажем The London Walk в множеството от нашите зали в Обединеното кралство в сряда, 14 септември. На този ден всички останали екрани ще бъдат отворени за проявление на филми, както нормално “, се споделя в изказването.

Във връзка със гибелта на кралицата премиерата на сантименталната комедия " Билет за парадайса " с присъединяване на холивудските звезди Джордж Клуни и Джулия Робъртс във Англия беше отсрочена от 16 за 20 септември.

Веднага откакто стана известно за гибелта на Елизабет II на 8 септември, започна осъществяването на проекта " Лондонския мост ", в който сюжетът за прощаване с Нейно Величество за 10 дни е разказан в детайли.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР