На 19 март 2019 година в гр. Русе се проведе

...
На 19 март 2019 година в гр. Русе се проведе
Коментари Харесай

Социален работник от Фондация „Владиславово“ с награда от конкурс по повод Световния ден на социалната работа

На 19 март 2019 година в гр. Русе се организира конкурс за есе на обществено значима тематика, проведен в границите на Световния ден на обществената работа и на Регионален конгрес с интернационално присъединяване на тематика: „ Добри просветителни и професионални практики в региона на обществените действия “ – 28-29.03.2019 година

ОРГАНИЗАТОРИ НА КОНКУРСА

• Русенски университет „ А. Кънчев “: професионално направление „ Социални действия “
• Община Русе: Дирекция „ Здравни и обществени действия “
СЪОРГАНИЗАТОРИ НА КОНКУРСА
• Дирекция „ Социално подкрепяне “ – Русе
• Сдружение „ Център динамичност “ – Русе
• Фондация „ Приятелска поддръжка “ – Русе
• Сдружение с нестопанска цел „ Еквилибриум “ – Русе
• Сдружение с нестопанска цел „ Дете и пространство “
• Българска асоциация на обществените служащи
• Българска асоциация за обучение по обществена работа

Ралица Вангелова, обществен служащ във Фондация „ Владиславово “, Център за обществена рехабилитация и интеграция на деца в неравностойно състояние взе интензивно присъединяване в състезанието с есе на тематика: „ Човешките взаимоотношения в актуалното общество – поощряване на смисъла и развиването им “ и се класира на второ място, за което беше наградена от Русенски университет „ Ангел Кънчев “, катедра „ Обществено здраве и обществени действия “.

Победителите бяха убявени на 28 и 29 март 2019 година в Русенски университет „ Ангел Кънчев “, където за трета поредна година се организира Регионален конгрес с интернационално присъединяване „ Добри просветителни и професионални практики в региона на обществените действия ".

Дискусионна тематика на събитието е „ Професията „ обществен служащ “ през XXI век – провокации и благоприятни условия за развиване “.

Регионалният конгрес последователно се утвърждава като обичаен за България. Заедно с това той е първа самодейност в страната, в която тази година общо 210 студенти и професори по обществена работа, обществени служащи, специалисти от дирекции по обществено подкрепяне, консуматори на обществени услуги, снабдители на обществени услуги и политици сплотяват напъните си за повишение на публичния авторитет на образованието по обществената работа, професионалната активност на обществения служащ и открояване на видимостта и идентичността им в България.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР